Mit tegyek, ha a vérszerinti anyám zaklat?
Figyelt kérdés
"Anyám" kiskorunkban lelépett, nemrég ( majdnem 30 év után ) újra felbukkant, és az életünk része akar lenni. Mi ezt több ok miatt is ( erre most nem térnék ki ) visszautasítottuk. Most, hogy jön a karácsony, becsavarodott, és emaileket írogat nekem és a tesóimnak, hogy megöli magát, milyen gyerekek vagyunk mi, hogy még karácsonykor sem foglalkozunk vele, jobb lett volna meg sem szülni minket, stb. Facebookról már letiltottam, igyekszünk minden kapcsolatot megszakítani vele, de ő szándékosan tönkre akarja tenni az ünnepeket, és bűntudatot akar kelteni bennünk! Mit csináljak egy ilyen hárpiával?!2012. dec. 23. 11:53
11/15 A kérdező kommentje:
már elküldtük őt párszor, úgy nézett ki, hogy el is ment végleg, de most az ünnepek miatt újraéledt hamvaiból, és bosszút akar állni.
2012. dec. 24. 14:09
12/15 A kérdező kommentje:
2012. dec. 24. 14:10
13/15 A kérdező kommentje:
ezt még akkor írtam, amikor először idetolta a képét. De nem ért a szóból...
2012. dec. 24. 14:11
14/15 anonim válasza:
"Kedves ver szerinti anyam, mielott barmirol beszelnenk, gorgesd ide azt a 30 evnyi elmaradt ajandekot, amit eddig nem kaptam meg. Utanna beszelhetunk. Igen, en iyen anyagias vagyok. Nah, szep szentestet neked is."
Laza lekoptato szoveg :P En ezt mondanam/irnam neki.
15/15 anonim válasza:
Esetleg vmi kamu hívással lekoptatni? Itt olvastam megoldásként,h vki úgy koptatott le egy zaklatót h ismerősével felhívatta,h más hang legyen és azt mondta h xy rendőrzászlós vagyok az xy rendőrkapitányságról és zaklatásról érkezett bejelentés és akkor megkérdezni,h Ön mit tud az ügyről? Utána nem zaklatta őket többet az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!