Van itt olyan, akinek szintén szomorúan, unalmasan telik a karácsony?
Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 13:19
31/57 anonim válasza:
Jelen. Még Karácsonykor is veszekszünk, ráadásul olyan pici dolgokat sem tudnak megtenni, mint hogy fél órával korábban vacsorázzunk, mert nem szeretek későn vacsorázni. (ez egy hosszú történet, de a lényeg, hogy fontos lenne) De még az ajtót sem tudják becsukni pedig tudják, hogy anélkül kihűl a szoba és nagyon fázós vagyok. De én mindent tegyek meg.
32/57 anonim válasza:
7-es megint. A rokon nem lenne rossz ötlet, ha nem laknának az ország másik felében azok, akikkel érdemes lenne együtt lenni. Vagy éppen nem Amerikában vagy Ausztráliában laknának. Paff... Na nem baj, kitalálok valamit csak azért is.
Egyébként minden válaszadónak üzenem, hogy gondolok rájuk!
33/57 anonim válasza:
7-es! Ne add fel, mindig van remény. A sötétben mindig felgyúl az az apró fény amiért érdemes küzdeni. *-*
35/57 anonim válasza:
Sziasztok, én is egyedül vagyok és Pozsony környéki :(
36/57 anonim válasza:
Akkor te sem lakhatsz messze. :)
37/57 A kérdező kommentje:
örülök,hogy ennyi szlovákiai van fent az oldalon,viszont annak nem örülök,hogy sok embernek telik szomorúan a karácosny
2012. dec. 24. 14:09
38/57 anonim válasza:
Aki fent van ezen az oldalon ilyenkor, annak valószínűleg nem telik túl jól a karácsonya. (ilyen kérdésekre gondolok) :S
40/57 anonim válasza:
Zohan123, benned egy költő veszett el! :) Igazi próféta szavak! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!