Egyedülálló anyukák egy kisgyerekkel, ketten karácsonyoztok?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor az hogy néz ki? Mit csináltok? Nem fáj, hogy nincs ott más, csak ti ketten?2012. dec. 22. 15:56
11/18 A kérdező kommentje:
: )
2012. dec. 22. 21:07
12/18 anonim válasza:
Nekem ez volt az első karácsonyom, a két picike kisfiammal. Sírtam sokat....de nem előttük. Nehéz volt, de ők most boldogak...és az apjuk jön látogatni, így annyira nem érzik az én szomorúságomat. A picike még két éves, a nagy 4,5
13/18 A kérdező kommentje:
Kitartást neked! És ne sirj! Azt irtad, ők boldogok. Ez a lényeg!!! És három ember az már egy család. Van testvére a kicsidnek, van anyukája és neked vannak ők. Biztosan nehéz, főleg ha nem elváltatok, hanem esetleg betegség miatt kellett ilyen helyzetbe kerülnöd. Fel a fejjel! Nekünk is jó volt a karácsony, pedig mi is ketten voltunk a kicsimmel. Nagyon féltem a dologtól, de ő boldog volt, igy én is. Te is légy az, a legfontosabbak veled vannak!
2012. dec. 26. 20:32
14/18 anonim válasza:
Nem kell aggódni, mindig lesz valahogy! Ha esetleg már nem lesznek veletek a szüleid, akkor már lesz a gyerekednek férje/felesége akár unokád is. Lehet a párjának ilyen óriási olasz jellegű családja lesz, és annyian lesztek,h már eleged lesz a rokonokból:D
15/18 anonim válasza:
Fogalmam sincs hogy csinálnám, valószínüleg nem is tölem vársz választ erre a kérdésre.
Az én gyerekkorom siralmas volt mert apám csinálta a fesztivált minden karácsonykor, jobb lett volna ha nincs ott! Jobb lett volna kettesben anyuval.
Lehet a gyereknek is jobb. De az apja elhagyott titeket, vagy mi történt? Az írásodból arra következtetek, hogy neked nagyon hiányzik. Vagy csak valaki hiányzik, nem pont ö?
Túl leszel rajta meglátod, és lesz új párod, és minden rendben lesz... Szoritok
16/18 anonim válasza:
Sziasztok! Megkérdezhetem h azóta hányan találtatok párra,családra?Remélem mindenkinek rendbejött az élete!
17/18 anonim válasza:
Négy és fél éve vagyok egyedül. Nem találtam komoly társat sajnos. Két gyerekkel nagyon nehéz:(
18/18 A kérdező kommentje:
Én munkanélküliként rettegek mikor veszik el a lányomat, valamint lelkiismeretfurdalásom van, mert nem adtam neki testvért és csonka családban kell felnőnie.
2017. márc. 16. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!