Egyedülálló anyukák egy kisgyerekkel, ketten karácsonyoztok?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor az hogy néz ki? Mit csináltok? Nem fáj, hogy nincs ott más, csak ti ketten?2012. dec. 22. 15:56
1/18 anonim válasza:
De fájt akkoriban nekem is. A barátnőim közül egytől-egyig mindenki meghívott karácsonyra. Végül a legszimpatikusabbét fogadtam el. Így éltem át nyolc karácsonyt. Nagyon fájdamas volt valamennyi.
2/18 A kérdező kommentje:
Mi anyuékhoz megyünk át, amig élnek, mehetünk. De meddig élnek???
2012. dec. 22. 16:05
3/18 anonim válasza:
nekem anyàék jönnek àt vagyis haza , amugy mi is ketten lennénk :/ elég rossz igy , de legalàbb anyàék itt lesznek
4/18 anonim válasza:
Ne gondolkodj azon, hogy meddig élnek, reméljük, jó sokáig. Élvezd ki, hogy szüleid vannak és számíthatsz rájuk. A gyermekeddel való karácsony még mindig örömtelibb, mint egy alkoholista férj dorbézolása.
5/18 A kérdező kommentje:
Az igaz, de egyszer majd nem mehetünk hozzájuk és az lesza az igazi baj.
2012. dec. 22. 16:18
6/18 anonim válasza:
Az esetek túlnyomó többségében igaza van sajnos, bármennyire le fogjátok pontozni.
7/18 anonim válasza:
inkább egyedül mint rossz társaságban
9/18 anonim válasza:
"De meddig élnek?" Élnek ameddig élnek, ezt el kell fogadni, ez az élet rendje. Te meg addig találhatnál magad mellé valakit, nem kell cölibátusba vonulni. Ez arra az esetre is igaz, ha elhagytak, de arra is, ha a párod meghalt. Persze kell idő feldolgozni, és elfogadni, túllépni, de szerintem nem egészséges, ha egy nő örök életében egyedül marad. Nyitni kell, és akár már a következő karácsonyt tölthetitek hármasban, sosem tudhatod.
10/18 anonim válasza:
Nézzétek a jó oldalát: nem lesz aki balhézik és aki után undorító dolgokat kell takarítani...az esetleges kakifelelősön kívül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!