3 műszakos munkát ajánlottak. 4 éves a gyermekem, van segítség, de nem szeretném őt éjszakára "magára" hagyni. Amúgy jó lenne a munka, de ez hátráltat. Olyan vajon lehet hogy kikötöm hogy csak délelőtt tudok dolgozni, éjszakát nem vállalok?
Olyan vajon lehet hogy kikötöm hogy csak délelőtt tudok dolgozni, éjszakát nem vállalok?"
Érzed az ellentmondást? Nem fognak neked csak délelőttös műszakot engedni sajnos.
2012. szept. 23. 22:06
2/15 anonim válasza:
Mit jelent a segítség?
Mert ha az a gyerek apja akkor igen, nem minden héten kell éjszakára menni egy hónapban egy hét pedig belefér segítség mellett.
2012. szept. 23. 22:08
3/15 anonim válasza:
Még kisebb gyermek mellett is elvállalnám, ha van aki vele van. Éjjel alszik egy gyerek, nem kell neki az anyja.
2012. szept. 23. 22:09
4/15 anonim válasza:
Én nem vállaltam, pedig csak éjfélig kellett volna dolgoznom. Azaz megpróbáltam, de a lányom nem hajlandó nélkülem elaludni, és most kezdte az ovit, így másnap hulla volt. Mivel a helyzet később sem változott, felmondtam.
2012. szept. 23. 22:18
5/15 anonim válasza:
Ja, és örülnék, ha az én gyerekem is olyan lenne, hogy éjjel alszik, nem kell neki az anyja, de sajnos nem olyan.
2012. szept. 23. 22:19
6/15 anonim válasza:
Én akkor vállalnám ha a férjem vigyázna rá.
De mivel vendéglátós így nem nagyon van itthon éjszaka.
Másra azért nem bíznám, mert nem szeretek idegeneket kerülgetni a lakásban, a nappal kivétel.
2012. szept. 23. 22:20
7/15 anonim válasza:
Én bevállaltam. 3 műszakban dolgoztam. Amikor éjszakás voltam az apja végig vele volt.
De a kérdésedre a válasz.
Nyugodtan mondhatod, hogy nem tudsz csak állandó délelőttre járni. Vagy elfogadják vagy nem. Ha elfogadják, akkor a gond megoldva. Ha nem akkor keress egy új munkahelyet.
2012. szept. 23. 22:38
8/15 anonim válasza:
Ha van aki vigyázz a gyerekedre nyugodtan elvállalhatod. Én 12 órás műszakban dolgozom egyik kolléganőm gyereke is 5 éves és amikor éjszakás oké hogy csak 2 éjszakáról van szó utána 2 nap pihenő de akkor mindig a nagyszülők figyelnek a gyerekre, mert valahogy el kell tartania, és ez a világ nem arról szól hogy nekiálljunk ott alkudozni meg hogy válogatni, itt azt kell elfogadni ami van. Én sem örülök neki hogy 12 órásba kell dolgoznom már több mint egy éve de nincs más, ezt kell szeretni. Figyi ha van megoldás akkor nincs baj, oké hogy nem akarod őt magára hagyni, de meg kell értenie előbb utóbb hogy sajnos ilyen világot élünk, ez ezzel jár, meg ha alszik úgysem fogja észrevenni hogy te nem vagy ott. Meg ha van felügyelet és nem egyedül van akkor nincs baj. Olyat meg nem lehet hogy csak délelőtt jársz be, az a világ már megszűnt. Persze vannak olyan munkahelyek ahol erre is van megoldás de arra olyan alapos indok kell hogy csak na és 10-ből kb 1 olyan van ahol meglehet oldani, de ott is olyan van hogy dobálják át más-más műszakokba az embert, és azért az sem jó.
2012. szept. 23. 22:43
9/15 anonim válasza:
Nem is ertem a kerdest. Itt ahol en elek, 6-8 hetet lehet itthon maradni. Most 12 hetes a kisfiam. Mindketten dolgozunk a ferjemmel . En ejszaka dolgozok 10- tol 6- ig. Nappal vagyok a gyerekkel. Ferjem nappal dolgozik, 7-16 ig es ejjel van a gyerekkel.
2012. szept. 23. 23:09
10/15 anonim válasza:
Anyu is meg Apu is 3 műszakban dolgozott mikor kicsi voltam. Én nem tenném ki ugyanennek a gyerekem, mert tudom milyen érzés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!