Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kisgyerekkel vállalnátok...

Kisgyerekkel vállalnátok éjszakázós munkát?

Figyelt kérdés
3 műszakos munkát ajánlottak. 4 éves a gyermekem, van segítség, de nem szeretném őt éjszakára "magára" hagyni. Amúgy jó lenne a munka, de ez hátráltat. Olyan vajon lehet hogy kikötöm hogy csak délelőtt tudok dolgozni, éjszakát nem vállalok?
2012. szept. 23. 21:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, simán. Ha nem vállalod, úgyis találnak mást, aki igen.

Egy 4 éves már nem csecsemő, ha otthon van vele apuka v nagymama, akkor semmi gond.

Írta az egyik válaszoló, hogy ő mennyire szenvedett attól, h így dolgoztak a szülei? Miért, arra kíváncsi lennék? Soha nem volt együtt a család? És ahol külföldön dolgozik pl apuka? Az se egyszerűbb. Viszont jobb megoldás, mint családilag nélkülözni.

2012. szept. 24. 07:13
 12/15 anonim ***** válasza:
64%

Tehát jobb, ha a család nem is ismeri egymást, a gyerek nem ragaszkodik a szülőhöz, mert alig van vele. Semmiféle családi igény nem alakul ki benne, hisz em is ismeri. Akkor viszont kitörölheted a pénzzel a feneked.

Ez vonatkozik azokra, akiknek a szülője kint dolgozik és a több műszakosokra is. Sokan ezek közül alkoholisták is, beteg emberek.

2012. szept. 24. 07:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Én négy évesnél kisebb gyermeknél is vállalnám, csak legyen valaki, aki vele van, amig dolgozom. Apuka, nagyszülők, testvéreim közül valaki stb... De nálunk pl.: gyakran volt olyan, hogy a szomszéd gyerekek aludtak nálunk, máskor meg épp fordítva (mi a szomszédoknál), mert épp éjszakásak voltak a szüleink és nem lehetett máshogy megoldani...
2012. szept. 24. 09:07
 14/15 anonim ***** válasza:
12-es válaszoló mond valamit. Ugye azt már írtam, hogy kiskoromban nekem mindkét szülő 3 műszakban dolgozott. Lehet emiatt nem alakult ki túl szoros kapcsolat köztem és közöttük? 25 éves vagyok, ez már rendeződött azóta, de úgy érzem már sose lesz az az igazi szülő-gyerek kapcsolat.
2012. szept. 24. 16:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Gyerekkorban ezt nem vettem észre, foglalkoztak velem a szüleim.... Csak alig láttam őket.
2012. szept. 24. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!