Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Karácsonytól szilveszterig én...

Karácsonytól szilveszterig én vigyázok a 6 éves unokahúgomra! Már most elegem van?!

Figyelt kérdés

Anyámék meg az öcsém és a keresztszülőim messzi nagymamáméknál töltik az ünnepeket.Én nem mehetek mert lesz egy kis dolgom,szóval megörültem,hogy az egész lakás az enyém lesz hosszú napokig.Aztán most kaptam az információt,hogy vigyáznom kéne a kislányra.Bennem megbíznak,megbízható vagyok..(Inkább csak annak tűnök)

Na szép lesz,mert egy kis taknyos,állandóan ugráltat,hogy kapcsoljam el ezt kapcsoljam át arra,hozzak ezt meg azt.Ugrál rajtam,nem hagy aludni,ordít ha nem kapja meg amit akar,ha meg úgy szólok hozzá akkor sír,ekkor lelkiismeret furdalásom lesz.

Van barátnőm majd lehet megkérem,hogy segítsen,mert konkrétan én leszek a pótapuci.(Nem vagyok kész rá).

Még egy rendes kaját se tudok összedobni,azt se tudom mit szeretnek a csemeték. Szeretem őket, én is szeretnék gyerekeket majd később.De 18 éves vagyok.

Haverjaimat átakartam hívni,de így nem hívom.

Anyáméknak is hogy lehetett ennyi eszük,hogy ünnepekkor.

De lehet,jobban megismerem a kisvakarcsot.

A barátnőmre számíthatok,ahogy ismerem még itt is alszik,szóval tuti segít.

Na, most kirajzolódott bennem,hogy milyen apuka leszek,egyébként talpra esetnek érzem magam.Csak nem fog ki rajtam a pöttönpanni.

Mennyi bosszúságot okoz egy nem minden napi kislány, komolyan maga sátán műve, kib*sz mindenkivel..:)

Milyen nő lesz ebből, már most kegyetlen,vagy ahogy mondják már most büntet..

Hogy készüljek fel? Meg mit akar egy kislány? Bármiféle segítség jól jön.

2012. dec. 20. 23:56
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
62%
Most biztos jön a sok gyerekfüggő anyuka és lepontoz, de nem érdekel, a karácsonynak (és főleg nem a szilveszternek) nem arról kellene szólnia egy 18 éves srácnál hogy gyerekre vigyáz. Kérdező ha tényleg elvállalod akkor azt javaslom hogy mindenesetre már az elején tisztázd a kislánnyal a szabályokat, fogadjon szót, viselkedjen normálisan. Nem szabad hagyni neki hogy olyat csináljon ami illetlen, nem azt mondom hogy kiabálj rá, szerintem észérvekkel sokkal többre lehet menni.
2012. dec. 21. 22:46
 42/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Mondom a karácsonyt inkább a barátnőm szüleinél töltjük.Vagyis csak ott leszünk kajálunk stb.

Szilveszterrel nem tudom mi lesz!

2012. dec. 21. 23:25
 43/43 anonim ***** válasza:
Na hogy ment(megy)?
2012. dec. 30. 22:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!