Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Karácsonytól szilveszterig én...

Karácsonytól szilveszterig én vigyázok a 6 éves unokahúgomra! Már most elegem van?!

Figyelt kérdés

Anyámék meg az öcsém és a keresztszülőim messzi nagymamáméknál töltik az ünnepeket.Én nem mehetek mert lesz egy kis dolgom,szóval megörültem,hogy az egész lakás az enyém lesz hosszú napokig.Aztán most kaptam az információt,hogy vigyáznom kéne a kislányra.Bennem megbíznak,megbízható vagyok..(Inkább csak annak tűnök)

Na szép lesz,mert egy kis taknyos,állandóan ugráltat,hogy kapcsoljam el ezt kapcsoljam át arra,hozzak ezt meg azt.Ugrál rajtam,nem hagy aludni,ordít ha nem kapja meg amit akar,ha meg úgy szólok hozzá akkor sír,ekkor lelkiismeret furdalásom lesz.

Van barátnőm majd lehet megkérem,hogy segítsen,mert konkrétan én leszek a pótapuci.(Nem vagyok kész rá).

Még egy rendes kaját se tudok összedobni,azt se tudom mit szeretnek a csemeték. Szeretem őket, én is szeretnék gyerekeket majd később.De 18 éves vagyok.

Haverjaimat átakartam hívni,de így nem hívom.

Anyáméknak is hogy lehetett ennyi eszük,hogy ünnepekkor.

De lehet,jobban megismerem a kisvakarcsot.

A barátnőmre számíthatok,ahogy ismerem még itt is alszik,szóval tuti segít.

Na, most kirajzolódott bennem,hogy milyen apuka leszek,egyébként talpra esetnek érzem magam.Csak nem fog ki rajtam a pöttönpanni.

Mennyi bosszúságot okoz egy nem minden napi kislány, komolyan maga sátán műve, kib*sz mindenkivel..:)

Milyen nő lesz ebből, már most kegyetlen,vagy ahogy mondják már most büntet..

Hogy készüljek fel? Meg mit akar egy kislány? Bármiféle segítség jól jön.

2012. dec. 20. 23:56
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
17%

Nyílván azért van eleged, mert a drágalátos szüleid az önállódosodba túrtak vele azzal, hogy nem tehetsz azt, amit akarsz egyedül a haverokkal, hanem ott a nyakadban egy hatéves.

Állj szépen a sarkadra és monddd meg, hogy nem vállalod, és ha kell, akkor te utazz el másokhoz, haverokhoz vagy bárhová a két ünnep között. Oldják meg ők maguk - ők a felnőttek, az ő felelősségük a gyerek, nem a tied! Te még csak most kezded a felnőtt-létet.

Szép dolog, hogy lerúgják a gyereket, ahelyett, hogy magukkal vinnék a családba, és még sezbb, hogy veled hogy bánnak! :(( Szégyelljék magukat!

Ps: Nem kötelező apává lenni, de nem is kell félni előre tőle 18 évesen. Természetes, hogy most ki vagy akadva, hiszen apa-anya szerepet akarnak rád taszítani, akkor, amikor nem az a dolod! Ha 25-30 évesen sem akarsz apa lenni, az más kérdés, de azt majd csak akkor tudod, hogy mit érzel 30 évesen, ha 30 éves leszel - nem most.

2012. dec. 21. 09:02
 32/43 A kérdező kommentje:

Jaj, köszönöm mindenkinek!:)

(Nem tudom mi ez a lepontozás, nem én pontozok le senkit...)

Az,hogy ő miért marad itt azt nem tudom, mondom nem normálisak.Majd megkérdezem,de szerintem nem férnek el,így is retardáltak módján indulnak el.:)

Nekem már nincs suli, szünetem van, szóval rákészülök az utolsó szabad napjaimra.

Amit itt írtatok az mind hasznos volt,köszi még egyszer!

2012. dec. 21. 09:06
 33/43 A kérdező kommentje:

31- én is így láttam a dolgokat.

De mit csináljak rám vakarták és a szemükbe néztem nem tudtam nemet mondani.Jól ismerem magamat,bunkó vagyok,szóval ha más kért volna meg akkor kiröhögöm.

De a családomról van szó,az mellékes,hogy idióták de akkor is a családom.

Itt lesz a barátnőm is,szóval nincs veszve semmi.

2012. dec. 21. 09:09
 34/43 anonim ***** válasza:
80%

"Meg a barátnőd ösztönösen fogja tudni kezelni a kiscsajt, azért mert ő is lány, és az anyai ösztön miatt is."

Ekkora ostobaságot is rég olvastam.

2012. dec. 21. 10:49
 35/43 anonim ***** válasza:
55%

24 vagyok, de a családomat is kiröhögném, ha rám próbálnának bízni egy gyereket :D

Mondjuk ismernek remélhetőleg annyira, hogy ez senki fejében nem fordul meg.

Tudjátok én is nő vagyok és soha egyetlen cseppnyi anyai ösztön nem volt bennem, rosszul vagyok már ha egy légtérben kell lennem velük, mert mindig csak bajt csinálnak.

Az pedig szerintem kegyetlen dolog, hogy több napra egy 6 éves kislányt otthagynak a szülei. Oké, vigyázol rá, de velem sosem tettek volna ilyet.

2012. dec. 21. 17:32
 36/43 anonim ***** válasza:
53%

Én meg 27 éves nő vagyok, de lenne pár keresetlen szavam azon "kedves" emberekhez, akik a szabadidőmben rám akarnának tukmálni egy gyereket!

Sosem volt egy csepp anyai ösztönöm sem, eszem ágában sincs szülni, és más gyerekével sem vagyok hajlandó napokig foglalkozni. (Pár óra, az más persze, ha úgy adódik, de azt sem rendszeresen.)

Szóval egy nagy baromság az, hogy csak azért, mert lány/nő valaki, majd ösztönösen tudni fogja, hogy mit kell csinálni.

2012. dec. 21. 17:48
 37/43 anonim ***** válasza:
72%

Nekem az a furcsa, hogy egy anya a karácsonyt nem a gyerekével tölti.

A másik, az én 26 éves fiamra nem lehetne rábízni egy 6 éves gyereket, szerintem még egy-két órára sem vállalná, nemhogy több napra. Egy nőtlen fiatalember szabadidejében ritkán szeretne egy 6 évessel összezárva lenni, szerintem erre nem is kellene megkérni.

2012. dec. 21. 17:50
 38/43 anonim ***** válasza:
49%

[link]

Ezekböl a kifestökböl nyomtass ki egy parat es maris lefoglalod a kis ördög fiokat egy par orara. Gyurma meg egy nagy slager ebben a korban, de csak ovatosan, szeretik megkostolni, orrba tuszkolni es hasonlo finomsagok :) A baratnöd fonja be a hajat, csinaljon neki "nagylanyos" frizurakat, atlatszo vagy nagyon halvany rozsaszin köröm lakk szinten nagy lanyos dolog lehet. Szoval elö a szines ceruzakkal, viz festekekkel, gyurmakkal es fesüvel es nagy baj nem lehet :)

Es a kisallatot tenyleg rejtsd el jo messzire a gyerektöl. Az agy alol kihuzott szegeny macskan jot röhögtem en is, de igy visszagondolva az en gyerekeim is ezt csinaltak, meg a bajusznak altak neki, mert azt lattak, hogy anya is kiszedi a szemöldöket, igy biztos a kismacskat is zavarja... :D De hala Istennek sikerült elkapni idöben Öket :) Ez tartott egeszen addig amik rajuk nem fujt a macska :) Onnantol mar csak tavolrol volt aranyos a kiscica is :)

Sok sikert es kitartast a kiscsajhoz :)

2012. dec. 21. 18:41
 39/43 anonim ***** válasza:
52%
Na, a bevadult anyatigrisek pontoznak már megint...
2012. dec. 21. 18:52
 40/43 anonim ***** válasza:
63%
Remélem boldoggá teszi őket, ha már az általuk olyan sokat emlegetett gyönyörű életükben kevés valami úton módon a boldogságforrás.
2012. dec. 21. 18:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!