Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Karácsonytól szilveszterig én...

Karácsonytól szilveszterig én vigyázok a 6 éves unokahúgomra! Már most elegem van?!

Figyelt kérdés

Anyámék meg az öcsém és a keresztszülőim messzi nagymamáméknál töltik az ünnepeket.Én nem mehetek mert lesz egy kis dolgom,szóval megörültem,hogy az egész lakás az enyém lesz hosszú napokig.Aztán most kaptam az információt,hogy vigyáznom kéne a kislányra.Bennem megbíznak,megbízható vagyok..(Inkább csak annak tűnök)

Na szép lesz,mert egy kis taknyos,állandóan ugráltat,hogy kapcsoljam el ezt kapcsoljam át arra,hozzak ezt meg azt.Ugrál rajtam,nem hagy aludni,ordít ha nem kapja meg amit akar,ha meg úgy szólok hozzá akkor sír,ekkor lelkiismeret furdalásom lesz.

Van barátnőm majd lehet megkérem,hogy segítsen,mert konkrétan én leszek a pótapuci.(Nem vagyok kész rá).

Még egy rendes kaját se tudok összedobni,azt se tudom mit szeretnek a csemeték. Szeretem őket, én is szeretnék gyerekeket majd később.De 18 éves vagyok.

Haverjaimat átakartam hívni,de így nem hívom.

Anyáméknak is hogy lehetett ennyi eszük,hogy ünnepekkor.

De lehet,jobban megismerem a kisvakarcsot.

A barátnőmre számíthatok,ahogy ismerem még itt is alszik,szóval tuti segít.

Na, most kirajzolódott bennem,hogy milyen apuka leszek,egyébként talpra esetnek érzem magam.Csak nem fog ki rajtam a pöttönpanni.

Mennyi bosszúságot okoz egy nem minden napi kislány, komolyan maga sátán műve, kib*sz mindenkivel..:)

Milyen nő lesz ebből, már most kegyetlen,vagy ahogy mondják már most büntet..

Hogy készüljek fel? Meg mit akar egy kislány? Bármiféle segítség jól jön.

2012. dec. 20. 23:56
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Nyilván kiveszem a részem.

Tejbegríz az megy meg a bundás kenyér! Azért nem vagyok egy analfabéta :)

2012. dec. 21. 00:30
 12/43 anonim ***** válasza:
66%
Aranyos, ahogy beszélsz róla :D Látszik hogy felelősségteljes vagy, szerintem később nagyon jó apa leszel. Meg a barátnőd ösztönösen fogja tudni kezelni a kiscsajt, azért mert ő is lány, és az anyai ösztön miatt is. Majd less el tőle pár fogást :D
2012. dec. 21. 00:52
 13/43 anonim ***** válasza:
72%

Látod öcsém, egy Nő már kis pöttömként is Nő!

Az fog történni, amit ő akar, az biztos.

De ettől még boldog karácsonyt kívánok Nektek!

2012. dec. 21. 01:21
 14/43 anonim ***** válasza:
83%

Amikor olvastam azt hittem én írtam,csak nem tudtam róla.Az egyetlenegy különbség az,hogy én nekem 2 unokahúgom van.

Figyelj örülj,hogy nem kell pelenkáznod(hál' Istennek már nekem sem).Lényeg,hogy vegyél rajzlapot meg sok színest,tölts le pár mesét amit még nem látott és ne adj neki cukrot!!!

Nem a fogai miatt,hanem mert így hamarabb kidől :)

Szintén 18/F

2012. dec. 21. 02:24
 15/43 anonim ***** válasza:
60%

Azért sok eszük van, hogy egy olyanra bízzák, aki kaját sem tud csinálni.

Nyugi, lehet hogy holnap mindennek vége (gyakorlatilag ma) és akkor sztornó az egész :D

Ha viszont ezúttal is elmarad a világvége, akkor szedd össze az összes otthon található animációs filmet, esetleg nyomtass színezőket, ilyesmi. Meg gondolom karácsonyra kap új játékokat, szólj a szülőknek, hogy azokat is pakolják be, mikor hozzák a gyereket, az új játékokkal mindig elvannak egy pár napig.

Meg szervezz valami kinti elfoglaltságot, azzal repülnek az órák (lehet hogy még hó is lesz, akkor lehet szánkózni :)) és legalább lefárad estére.

2012. dec. 21. 03:03
 16/43 anonim ***** válasza:
24%
Nézess vele horrorfilmet, attól kiakad egy pár napra.
2012. dec. 21. 05:28
 17/43 anonim ***** válasza:
21%
Fel a fejjel:DD Mindig jót derülök néhány szülő találékonyságán:XDD
2012. dec. 21. 05:45
 18/43 anonim ***** válasza:
77%

Színes ceruza,zsírkréta és sok rajzlap legyen.Imádnak rajzolni.

Arra figyelj,hogy ha teheted,mindennap vidd levegőre.Együtt mehetnétek boltba is.Bár,az én unokaöcsém (nekem nincs unokahugom) eléggé "pakolós" típus.Harmadik napra már majdnem teljesen sikerült leszoktatnom az "ezt is vegyünkről".

Ha van valamilyen háziállatotok,akkor soha ne hagyd őket kettesben!Tapasztalat!

A kis tróger a cicát a farkától fogva húzta ki az ágy alól,amikor bemenekült oda a gyerek elől...

Volt egy válaszadó,aki azt írta,hogy a túl nagy csend az gyanús.Ezt alátámasztom,tényleg így van.

Kaja terén volt válogatós,a lényeg az volt,hogy legyen jó fajta ketchup.

A fürdés kicsit necces volt,mert ő mindent becipelt volna a kádba,játszani szeretett volna ott sokáig.Hát én meg nem mertem megengedni,mert féltettem.Féltem,ha egyedül hagyom,még a végén belefullad.Ha bent maradtam a fürdőben,akkor az volt bajára.Szóval,így csak egyszer fürdött.Utána csak tusolás volt.

Hamar eltelt a 4 nap,amit együtt töltöttünk.Igaz,hogy minden energiámat elszívta,de nagyon hiányzott utána napokig.Azóta csak pár órákat voltunk együtt.

Kérdező,tudod mit szerettem a legjobban?

Amikor kérdezett valamit (elég érdekes kérdései szoktak lenni,pl miért görbe a banán) és én válaszoltam rá.Volt,hogy a gugli segítségével.A lényeg az volt,amikor meghallotta a választ és azokkal a nagy szemeivel rácsodálkozott.Imádtam olyankor.:) Elképesztő memóriája van,mert minden egyes kérdésére megjegyezte a választ.

Kitartást és kellemes ünnepeket kívánok!

Elnézést,hogy hosszú lett!

2012. dec. 21. 06:27
 19/43 anonim ***** válasza:
52%

Ha idegesít csak a figyelmedet akarja valahogy elnyerni.

Gondolj rá,hogy neki is sz@r,hogy nem a szüleivel van.

Amúgy minden gyerek szeret szines papírból ollóval ragasztóval "dolgozni".

Tankolj be pár foglalkoztató cuccot vagy nyomtass ki a netröl pár szép képet kivágni stb...

Sok sikert!

2012. dec. 21. 06:28
 20/43 anonim ***** válasza:
20%

"Ha van valamilyen háziállatotok,akkor soha ne hagyd őket kettesben!Tapasztalat!

A kis tróger a cicát a farkától fogva húzta ki az ágy alól,amikor bemenekült oda a gyerek elől... "

Ez nagyon tetszett:DDDD

2012. dec. 21. 06:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!