Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Karácsonytól szilveszterig én...

Karácsonytól szilveszterig én vigyázok a 6 éves unokahúgomra! Már most elegem van?!

Figyelt kérdés

Anyámék meg az öcsém és a keresztszülőim messzi nagymamáméknál töltik az ünnepeket.Én nem mehetek mert lesz egy kis dolgom,szóval megörültem,hogy az egész lakás az enyém lesz hosszú napokig.Aztán most kaptam az információt,hogy vigyáznom kéne a kislányra.Bennem megbíznak,megbízható vagyok..(Inkább csak annak tűnök)

Na szép lesz,mert egy kis taknyos,állandóan ugráltat,hogy kapcsoljam el ezt kapcsoljam át arra,hozzak ezt meg azt.Ugrál rajtam,nem hagy aludni,ordít ha nem kapja meg amit akar,ha meg úgy szólok hozzá akkor sír,ekkor lelkiismeret furdalásom lesz.

Van barátnőm majd lehet megkérem,hogy segítsen,mert konkrétan én leszek a pótapuci.(Nem vagyok kész rá).

Még egy rendes kaját se tudok összedobni,azt se tudom mit szeretnek a csemeték. Szeretem őket, én is szeretnék gyerekeket majd később.De 18 éves vagyok.

Haverjaimat átakartam hívni,de így nem hívom.

Anyáméknak is hogy lehetett ennyi eszük,hogy ünnepekkor.

De lehet,jobban megismerem a kisvakarcsot.

A barátnőmre számíthatok,ahogy ismerem még itt is alszik,szóval tuti segít.

Na, most kirajzolódott bennem,hogy milyen apuka leszek,egyébként talpra esetnek érzem magam.Csak nem fog ki rajtam a pöttönpanni.

Mennyi bosszúságot okoz egy nem minden napi kislány, komolyan maga sátán műve, kib*sz mindenkivel..:)

Milyen nő lesz ebből, már most kegyetlen,vagy ahogy mondják már most büntet..

Hogy készüljek fel? Meg mit akar egy kislány? Bármiféle segítség jól jön.

2012. dec. 20. 23:56
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
77%

Kapcsolj neki mesét, tegyél elé valami rágcsálni valót. Azzal egy kis ideig elvan. Nem kell tőle félni :) Én is sokat vigyáztam annak idején az unokahugomra, még fiatalabb is voltam nálad.

Csak arra figyelj oda, hogy SOHA ne veszítsd szem elől!! Komolyan, elképesztő gyorsan megtalálják azt, amit nem szabad, meg veszélyes. Ha nagyon csendben van, az is gyanús.

De gondolom ellátnak majd tanácsokkal a szülők is :) Ha netán belázasodna, még az is előfordulhat, akkor legyen kéznél lázcsillapító, meg az ügyelet száma.

Nem kell kétségbe esni.

2012. dec. 21. 00:06
 2/43 anonim ***** válasza:
62%
Miért nem tudod lemondani?
2012. dec. 21. 00:08
 3/43 anonim ***** válasza:
79%

Azért egy 6 éves gyerek nem az ördög műve. Ha annyira rossz, gondolj arra, biztos neked is voltak ilyen időszakaid, anyukád mégsem csapott agyon.

A kislányok szeretik a hercegnős meséket, szerintem lehet vele rajzolni, gyurmázni, társasjátékozni. Olvasni, barchobázni, bújócskázni, beöltözni stb.

A lényeg, hogy foglald le, akkor nem fog rosszalkodni. Ha segítséged van, az jó, kelleni fog, mert te hamarabb el fogsz fáradni, mint a kicsi lány. :)

2012. dec. 21. 00:10
 4/43 A kérdező kommentje:

Igen,ezért fog az én szobámba aludni. Ajtóra zár,nem szökik ki. Én meg elleszek a földön a barátnőmmel ha ott alszik.

Na ez jó ötlet,lázcsillapító,ügyelet szám:)

mesélni nem fogok az képtelenség.

2012. dec. 21. 00:10
 5/43 anonim ***** válasza:
71%
Azért megpróbálhatsz mesélni..csak keresel egyet a neten és felolvasod. De ha nem megy akkor majd a barátnőd :)
2012. dec. 21. 00:14
 6/43 A kérdező kommentje:

Rengeteg könyvem van, csak nem ilyen témában.

majd ő igen :)

2012. dec. 21. 00:15
 7/43 anonim ***** válasza:
70%
Amúgy, ha a barátnőd nagyon segítőkész, akkor kifestheti a körmét, valami halvány rózsaszínre, az biztosan tetszene neki. (Egy pár napig ha rajta van, még nem lesz baja, mielőtt bárki beszólna.)
2012. dec. 21. 00:20
 8/43 A kérdező kommentje:

Majd kitalálnak valamit,a kislányok is jobban megértik a fonalat a nagy lányokkal!

Nem lesz itt gond, egyébként beszéltem a barátnőmmel azt mondta,ha kell itt lesz mindennap:) Karácsonykor meg náluk leszünk vagyis csak ott vacsizunk. Na ez is jó már:)

2012. dec. 21. 00:23
 9/43 anonim ***** válasza:
63%

Azért arra is figyelj, hogy te is csinálj valamit, ne a barátnődet ugráltasd végig. Legyél mellette, mikor elalszik és éjszaka is a közelben, mert az ilyen pici lányok még nem szeretnek a szüleik nélkül lenni, lehet pityeregni is fog egy kicsit. Akkor nyugtasd meg és mondd, hogy te itt vagy és vigyázol rá.

Ne csak a tv előtt üljön, játsszatok társast, vagy az xboxon, vagy ha már tud írni, akkor ország-várost stb.

Csinálj neki tejbegrízt reggelire, az nagyon egyszerű, vagy adj neki gabonapelyhet. Ha a barátnőd tud akkor süthettek palacsintát, és te töltöd meg a kislánnyal.

2012. dec. 21. 00:27
 10/43 anonim ***** válasza:
86%

Ahogy elolvastam, szerintem te egy átlag tini vagy nagy szívvel, aki igazából szereti azt a kis vakarcsot, de be van tojva :D

Én tudom, milyen egy 6 éves lány, és bizony tud kis sátánka lenni, megértem.

Kitartás, a végén lehet, hogy még hiányozni is fog :)

Ne hadd magad, azért mutassad meg, hogy te nem játszópajtás vagy, hanem aki vigyáz rá, de túl kemény se légy.

Sok sikert az arany középúthoz!!!

Ja, és ha így haladsz, jó apa lehetsz. A férjem pont így viselkedett 18 évesen (akkor még csak barátkoztunk) és később szuper apa lett, két lányunk van, és le a kalappal előtte, mondjuk neki volt ideje érni.

2012. dec. 21. 00:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!