JOggal vagyok anyámra kiakadva?
tisztzázd a megrendelővel a félreértést és biztosítsd róla, hogy mihamarabb küldöd
anyukád gondolom nem direkt csinálta, felesleges lenne emiatt őt is lehordanod vagy bármi
Miért nem címezted te meg? Oké feladja de amíg leírtad neki a címet addig a borítékra is ráríhattad volna.
Nem nem joggal vagy rá kiadva, ő szívességet tett neked és véletlenül rosszul sült el.
Nem tudom a csomagot visszakérni (természetesen,sajnos a saját költségedre) attól akinek véletlenül küldve lett?
Hamar visszaérne hozzád (nekem szombaton adtak fel egy csomagot,tegnap már itt volt,pedig a csomag 270km-t utazott)
és Te is postára tudnád adni mielőbb,hogy talán karácsonyra odaérjen.
Ha TE vagy, akitöl rendeltek valamit, akkor NEKED kötelességed feladni, nem pedig másnak.
Ebben az esetben csak magadra lehetsz dühös, mert te NEM teljsetitetted azt, amit kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!