Most jogosan vagyok kiakadva?
Szóval.A nővérem két és fél éve összeismerkedett egy fiúval,akivel azóta már házasok.A gond csak az,hogy a fiú(aki egyébként egykorú velem),fél év után ideköltözött hozzánk,egy másfélszobás lakásba,ahol már ezelőtt is elég szűkösen voltunk.Édesanyám,nővérem,én és a húgom,plusz egy kutyus.
Én előzőleg a nővéremmel voltam egy szobában,bár sokat eljártam a férjemhez,szóval sokat nem voltam itthon.Egyik hazajövetel után csak azt vettem észre,hogy a ruháim belettek hozva édesanyám és a húgom szobájába,plusz minden cuccom,ugyanis mostantól a vőlegény fog az én szobámban lakni.Ezt velem meg sem beszélték,édesanyámmal sem.Csak úgy hirtelen itt termett ez a fiú és azóta is itt él,munka nélkül,érettségivel.Egész nap itthon van és nem csinál semmit,házimunkában néhanapján segített anno,de már egy éve abban sem.Most a húgommal alszom egy ágyban,édesanyám külök ágyon,velünk egy szobában.Ő takarítónő,nagyon csekély keresettel,de mégis megkaptunk mindent,amit szerettünk volna.
Nekem nem jelent problémát,mert én csak a munka miatt járok haza,fél éven belül megyek el innen a férjemhez,ugyanis babát várok,de a hetedik hónapig még dolgozom.Csak fáj látni,hogy édesanyám mennyit dolgozik és most plusz egy főről is gondoskodhat.Nagyon bosszantó,hogy sok mindent felfal sokszor a vőlegény.Az volt az utolsó csepp a pohárban,amikor szerettem volna elővenni a mogyoróvajamat,megjött a kedvem hozzá,de üres volt az üvege,pedig egyszer ettem csak belőle.Senki nem szereti a családból a mogyoróvajat,csak én és a nővérem vőlegénye.Ugyanígy eltűnik sokszor a ketchup és egyéb dolgok.Süteményeket kb felhabzsolja.Előfordult,hogy elette valamelyikünk elől a kaját,igaz,nem szánt szándékból.
Nem jár munka után.Nyáron egy hónapot elment dolgozni,de abba hagyta,mert mondván "ő nem bír 40 fokos melegben dolgozni".Édesanyám szerzett neki munkalehetőséget,el is ment a meghallgatásra.Azt mondták,hogy egy adott napon visszahívják.Nos,az adott napon a fiú telefonja ki volt kapcsolva egész nap,édesanyám próbálta hívni,sikertelenül.Most valami tanfolyamra kezdett el járni.Amióta szólt neki édesanyám,napi egyszer leviszi a kutyust 5 perce,mert mi mind dolgozunk,sulizunk,csak este van rá időnk.
Most ott tartok,hogy még vagy 3 hónapig nem tudom hova pakolni a ruháimat,egyetlen egy fiók áll rendelkezésemre,de neki bezzeg ott van a másik szobában az egész szekrényem.
20 éves,20 hetes kismama
Most akkor a nővéred férje vagy a völegénye?
zavaros nekem ez az egész !!
Jó lenne, ha fognád a sátorfádat, és mennél a férjedhez!
Azt meg édesanyádnak kell elintéznie, hogy kipaterolja onnan őket.Az egy dolog, hogy felnőtt emberek, de ha nincs keresetük, és csak élősködnek a mamán, akkor szépen mennyenek.Keressenek munkát albérletet!Anyád is nyissa ki a száját! Te meg pakolj, aztán spuri!Megőrültem volna főleg terhesen a férjem nélkül.
Hát érdekes egy család vagytok......
Miért nem lakik a nővéred a vőlegényével egy szobában, minek neki külön szoba????
És te 7 hónapos terhesen miért nem élsz a férjeddel????
az sem természetes dolog amit tesód csinál, de az sem amit te.....
Már nem azért, de mostanában egyre több olyan pár van, ahol az egyik fél kimegy külföldre dolgozni, a másik meg itthon marad, és csak hónapok múlva megy utána, amikor kint már biztos háttér van, azért, ha kint mégse találná meg a párja a számításait, legyen hova hazajönnie. A kérdező és a párja nem akarnak örökké külön élni. Nem látom, hol a probléma.
A testvéred férje(?) viszont egy léhűtő. Én páros lábbal rúgnám ki onnan. Ha nincs munkája, legalább a ház körül csinálna valamit, meg legalább próbálna keresni. Addig nem fog változni, amíg van, aki elnézze neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!