Jogosan voltam apum barátnőjére kiakadva? Alkoholistának szeszes italt venni?
A férjem alkoholista volt, annyira, hogy megitta az arcszeszét is, ha más nem volt.A testvére havonta jött látogatóba(100 km-ről).Mindig hozott egy üveg saját termésű bort, vagy saját pálinkát.Nem értette, hogy miért haragszom érte.Ő este elment, én maradtam a "drága párommal".
Most már érti a testvére is, mert válásunk után befogadta "szegényt".azóta ő se örül az ilyen ajándéknak.
Talán az használna, ha a "hölgy"-gyel négy szem közt meg próbálnád értetni, hogy az apád életét rövidíti meg, ha újabb (folyékony) szegeket ver a koporsójába, és a koporsó felé lökdösi az úton. Így egyiküket sem alázod meg. Amúgy a szesz a nőket hamarabb viszi el, mint a férfiakat, több ilyen esetet láttam-hallottam, de ezt ne mondd az apád barátnőjének, mert az fenyegetés volna. Végül pedig: az igaz, hogy az apád nemzett, és, ki tudja, szeret is téged a maga módján, de az ő élete az övé, magának rontja el. Még ha anyádét és a tiedet is, te magad:
határolódj el tőlük, költözz el akár egy szoba-konyhába is,
de lehetőleg csak egy, max. két hétre baráthoz vagy barátnőhöz, mert másoknál nem lehetnél igazán önállóvá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!