Normális, hogy még mindig ennyire féltékeny vagyok a párom volt barátnőjére? "lesek állandóan" szindróma!
4 éve vagyunk együtt, és a volt barátnőjével már kb 7 éve szakított.
Azért vagyok féltékeny, mert zavar, hogy az a lány, aki egyébként nem a mi környékünkön lakott, teljesen bebarátkozott a mi kis városunkba, igaz rokonai is vannak itt, de nap mint nap itt van, és szinte mindennap látom/látjuk. Engem nagyon zavar, mert a csaj, folyton lesi a páromat, mosolyog rá. Most is a minap pont a szomszédunkban voltak egy szülinapi party-n, minket is hívtak, de nem mentünk, mert csak egy szükebb baráti társaságról lett volna szó, 15 főről. Elég kellemetlenül éreztem volna magam, ha ott kellett volna lenne, de a párom sem akart menni. Minden bizonnyal azért, mert tudja hogy engem zavart volna ez a szituáció.
Egyébként sem olyan nagy barát a szomszéd, ugyanis fél éve költöztünk át ide, korábban 3 utcával odébb laktunk.
Régebben mikor még mentünk egy temetésre, mert egyik ismerősünk édesanyja meghalt, akkor is a temetésen, volt pofája a csajnak, hogy a barátomat stírölje. Felháborító, hogy egy temetésen is képes igy viselkedni!
Normális, hogy még mindig ennyire zavar ez a lány?
Egyébként barátom is már megveti, mert egyrészt megcsalta egy más "nemzetiségűvel" és össze vissza hazudgált neki, kihasználta anyagilag, és most is pont ezt teszi a pasijaival. Szóval ez a "lesek" viselkedése pont az ő stílusa. Lehet engem is idegesíteni akar ezzel.
Mit tegyek hogy végre ne idegesítsem magam?
Nem vagy 100as,7!eve szakitottak ...
Amugy meg nezni szabad nem,nem lehet hogy bekepzeled hogy a parodat nezegeti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!