Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem iszik! Eddig nem...

A férjem iszik! Eddig nem tartottam alkoholistának, de egyre jobban megijedek tőle (Nem bánt fizikailag, csak lelkileg csinál ki a piálással) Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Még fiatalok vagyunk,épp gyerekvállalás előtt állunk és nagyon szeretem őt JÓZANUL!Akkor olyan mint egy kezesbárány,mindent megígér,mindenben a kedvemre tesz.De amint nem vagyunk együtt(dolgozok),estére mire hazaérek,ő már részeg,jobb esetben alszik,rosszabb esetben nem bírom megállni,hogy ne szóljak be neki és ilyenkor összeveszünk,külön is alszunk!Nem tudom mi tévő legyek?szeretnék segíteni segíteni neki,de nem tudom hogyan?Múlt vasárnap megígérte,h.nem fog inni,na azóta minden nap berúgott!Szerintetek van rá esély,hogy megváltozzon?Minek kell történnie ehhez?
2009. aug. 28. 23:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
58%

Szia!

Történt valami lelki trauma vele,amiért piál?Általában ez valami fel nem dolgozott történés oka.Sajnos tudom miről írsz,a közvetlen környezetemben van nem 1 ilyen személy :((( és tudom is a piázás okát.Esetleg leülhetnél vele megbeszélni az okot,hogy miért érzi hogy hozzányúljon.Agresszív olyankor?Ha nem,akkor nem is olyan nagy gond.Mindennap iszik?

2009. aug. 29. 00:00
 2/22 anonim ***** válasza:
76%
Semmi esély,nehogy gyerek legyen, és nézz más után mert nem fog megváltozni!Mindegy,hogy lelkileg vagy testileg bántalmaz a lényeg BÁNT!Te mindig második maradsz mert az ital erősebb.
2009. aug. 29. 00:00
 3/22 A kérdező kommentje:
Nincs semmi komoly trauma ,ami történt volna,legalább is nem tudok róla!Mostanában elég sokat dolgozok,meg ő is ,hogy be tudjuk fejezni a házunkat,meg fizetni tudjuk a hitelt+költségeket!így kevesebbet vagyunk együtt,kevesebbet beszélgetünk,nekem nagyon hiányzik,ő meg inkább piál ,mint megvárna este!
2009. aug. 29. 00:08
 4/22 Neszivass ***** válasza:
85%

Ha szerinted nincs különösebb oka, akkor menekülj! Aki az italtól kap megnyugvást egy nehéz nap után, az alkoholista.

Tudom miről beszélek. Menekülj!!!

És ne hallgass azokra, aki meg akarják menteni ezt a kapcsolatot, sz*rt sem tudnak erről! Ne érdekeljen a ház, a hitel, a pasi... ha bármi visszafog, belefulladsz. Amire szabadulsz, már a legfontosabb dolog az életedben elveszett: ezek az éveid és esély sok más dologra.

2009. aug. 29. 00:19
 5/22 anonim ***** válasza:
86%
Nekem sajnos a bátyám ilyen.Neki van egy gyereke, de a sogórnőm már nagyon kivan a tesóm miatt.Már évek óta mindent elkövettünk mi is, hogy változzon, de semmi.Volt szép szó, volt fenyegetés, voltak ígéretek, aztán voltak időszakok amikor tényleg megállta, hogy nem ivott, de valahogy mindig visszaesett.És amikor visszaesik, akkor sokszor hazudik, csakhogy piálhasson.Kitalál dolgokat, hogy miért kell elmennie otthonról és persze részegen jön haza.Kutyából nem lesz szalonna.Pedig a testvérem.Tehetetlenek vagyunk.Pedig egy elég jó melóhelye is van, vezető pozícióban, de munka után és hétvégén K.O.
2009. aug. 29. 00:21
 6/22 anonim ***** válasza:
85%
Ne vesztegesd az idődet rá.Hidd el,rosszabb lesz.Gyereket ne vállalj,lehet,hogy ő sem akarja azt igazán.
2009. aug. 29. 00:28
 7/22 anonim ***** válasza:
78%
Próbálkozz vele beszélni,de ettől nem sokat várhatsz! Gyereket pedig ne vállalj,mert az a gyereknek sem lesz jó,a házasságot pedig nem menti meg,még akkor sem,ha bármit ígérget a férjed.A gyerektől nem fog megváltozni,és ha mindennap berúg,akkor nem tud ettől megszabadulni.
2009. aug. 29. 06:39
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet hogy ő nem akar még gyerekeket?csak nem meri neked elmondani és inkább iszik
2009. aug. 29. 07:59
 9/22 anonim ***** válasza:
62%

Nos, sajn álom, hogy ezt kell írjam, és nem tudom elolvasod e még, de semmilyen körülmények között ne foglalkozz olyan emberek tanácsaival, akik azt mondják beszél vele, próbáld így, próbáld úgy..

Megmondom miért..

Valamiért úgy érzem , te ezeken már régées régen túl vagy..

És azért írtál ide, hátha..

De egyre kérlek, ne tedd tönkre a saját életedet!

Ne szülj neki gyermeket..

Mennyj el, és keress mást.

Keress egy olyan embert, aki megérdemel téged..

Soga ne alacsonyítsd le magad annyira, hogy neked ez van és el kell fogadnod..

Nem, nem kell elfogadnod.

Mindig vár valami más és új..

Én is nem régen jöttem rá..

Én egy rossz házasságban élek, igaz nincs ilyn ivászattal kapcsolatos problémánk.. De a hazugság éppen olyan fájó.. Ha nem jobban.. És teljesen megérlelődött bennem a gondolat, el kell válnom.. Hisz, még csak 25 vagyok.. Nem érdemlek egy egész életen tartó hazugságot..

Én igazán tudok szereetni, megcsinálok mindent.. Imsáok főzni, sütni, szeretem a házimunkát. Napi nyolc órát dolgozk..

Minden kívánságát lesem, még annak ellenére is, hogy nem érzem, hogy ő kell nekem..

Nos, én csak szívből tudok szeretni..

De sajnos ez már nem az..

Sajnos rengeteget változott, és rendszeresen hazudik, egészen az apró hazugságoktól a hatalmasokig.. Aminek pénzügyi vonzatai is vannak, nem is kevés.. És én azért nem teszem tönkre magam, mert ő nem normális..

Ezt csak azért írtzam le neked, hogy te is gondold végig..

Nem érdemes egy ilyen emberrel bajdlódni..

Hidd el.

Úgysem fog soha megváltozni..

Sajnos..

Bocsi, ha bántóak voltak a szavaim, de sajnos, ezt nem nekem kellene mondanom, hanem a legjobb barátnődnek, (amit lehet meg is tesz), és hallgass rá kérlek.. :)

Légy okos.. És vigyázz magadra..

:)

2009. aug. 29. 08:10
 10/22 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen embertől ne legyen gyereked, mert hidd el megfogod bánni később! Esély nincs rá hogy változzon. Aki egyszer elkezdte, végleg sosem fog leállni. Ha szeretnél babát, keress egy tisztességes apát neki.
2009. aug. 29. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!