A férjem iszik! Eddig nem tartottam alkoholistának, de egyre jobban megijedek tőle (Nem bánt fizikailag, csak lelkileg csinál ki a piálással) Mit csináljak?
Szia!
Történt valami lelki trauma vele,amiért piál?Általában ez valami fel nem dolgozott történés oka.Sajnos tudom miről írsz,a közvetlen környezetemben van nem 1 ilyen személy :((( és tudom is a piázás okát.Esetleg leülhetnél vele megbeszélni az okot,hogy miért érzi hogy hozzányúljon.Agresszív olyankor?Ha nem,akkor nem is olyan nagy gond.Mindennap iszik?
Ha szerinted nincs különösebb oka, akkor menekülj! Aki az italtól kap megnyugvást egy nehéz nap után, az alkoholista.
Tudom miről beszélek. Menekülj!!!
És ne hallgass azokra, aki meg akarják menteni ezt a kapcsolatot, sz*rt sem tudnak erről! Ne érdekeljen a ház, a hitel, a pasi... ha bármi visszafog, belefulladsz. Amire szabadulsz, már a legfontosabb dolog az életedben elveszett: ezek az éveid és esély sok más dologra.
Nos, sajn álom, hogy ezt kell írjam, és nem tudom elolvasod e még, de semmilyen körülmények között ne foglalkozz olyan emberek tanácsaival, akik azt mondják beszél vele, próbáld így, próbáld úgy..
Megmondom miért..
Valamiért úgy érzem , te ezeken már régées régen túl vagy..
És azért írtál ide, hátha..
De egyre kérlek, ne tedd tönkre a saját életedet!
Ne szülj neki gyermeket..
Mennyj el, és keress mást.
Keress egy olyan embert, aki megérdemel téged..
Soga ne alacsonyítsd le magad annyira, hogy neked ez van és el kell fogadnod..
Nem, nem kell elfogadnod.
Mindig vár valami más és új..
Én is nem régen jöttem rá..
Én egy rossz házasságban élek, igaz nincs ilyn ivászattal kapcsolatos problémánk.. De a hazugság éppen olyan fájó.. Ha nem jobban.. És teljesen megérlelődött bennem a gondolat, el kell válnom.. Hisz, még csak 25 vagyok.. Nem érdemlek egy egész életen tartó hazugságot..
Én igazán tudok szereetni, megcsinálok mindent.. Imsáok főzni, sütni, szeretem a házimunkát. Napi nyolc órát dolgozk..
Minden kívánságát lesem, még annak ellenére is, hogy nem érzem, hogy ő kell nekem..
Nos, én csak szívből tudok szeretni..
De sajnos ez már nem az..
Sajnos rengeteget változott, és rendszeresen hazudik, egészen az apró hazugságoktól a hatalmasokig.. Aminek pénzügyi vonzatai is vannak, nem is kevés.. És én azért nem teszem tönkre magam, mert ő nem normális..
Ezt csak azért írtzam le neked, hogy te is gondold végig..
Nem érdemes egy ilyen emberrel bajdlódni..
Hidd el.
Úgysem fog soha megváltozni..
Sajnos..
Bocsi, ha bántóak voltak a szavaim, de sajnos, ezt nem nekem kellene mondanom, hanem a legjobb barátnődnek, (amit lehet meg is tesz), és hallgass rá kérlek.. :)
Légy okos.. És vigyázz magadra..
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!