Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem iszik! Eddig nem...

A férjem iszik! Eddig nem tartottam alkoholistának, de egyre jobban megijedek tőle (Nem bánt fizikailag, csak lelkileg csinál ki a piálással) Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Még fiatalok vagyunk,épp gyerekvállalás előtt állunk és nagyon szeretem őt JÓZANUL!Akkor olyan mint egy kezesbárány,mindent megígér,mindenben a kedvemre tesz.De amint nem vagyunk együtt(dolgozok),estére mire hazaérek,ő már részeg,jobb esetben alszik,rosszabb esetben nem bírom megállni,hogy ne szóljak be neki és ilyenkor összeveszünk,külön is alszunk!Nem tudom mi tévő legyek?szeretnék segíteni segíteni neki,de nem tudom hogyan?Múlt vasárnap megígérte,h.nem fog inni,na azóta minden nap berúgott!Szerintetek van rá esély,hogy megváltozzon?Minek kell történnie ehhez?
2009. aug. 28. 23:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

B + srapnel ne idegesíts már fel!!!

A betegséget nem mi választjuk ki,az jön!

De egy alkoholista igen is tud(na)magán és a családján segíteni,hogy ne marja szét a családot,anyagilag ne menyjenek csődbe!Ne védjük már őket légyszíves!!!!

2011. dec. 8. 14:01
 22/22 anonim válasza:

Nem fog megváltozni..én is arra vártam 18 évig.Elváltunk.

Sajnos mostani párom is elkezdte pedig nem ivott 10 évig.Már tudom hogy kutyából nem lesz szalonna, most adom be a válást.Gyereket ne szülj neki!!!!Akkor kitalálja hogy a gyerekkel foglakozol és azért is lehet inni..

Menekülj-ha még nem tetted volna meg!!

2012. jan. 8. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!