Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Felbontotta és...

Mit csináljak? Felbontotta és közölte, hogy Ő nem teljesen erre gondolt?

Figyelt kérdés
A feleségem megkereste a már becsomagolt ajándékokat, szépen a ragasztásnál felbontotta őket és szólt, hogy nem teljesen ezekre gondolt. Most mit csináljak? Vegyek újakat? Hogy fog az kinézni Karácsonykor, hogy kicseréltem őket? Eléggé csalódott vagyok, főleg, hogy most csomagoltam először egyedül.
2012. dec. 17. 19:12
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem gusztustalan dolog más már becsomagolt ajándékát kibontani, főleg kritizálni. Az ilyen ember nem érdemel semmit. Még ha nem is igazán tetszene neki az ajándék, akkor sem kéne elrontania az ünnepi hangulatot, más fáradozását semmibe venni. Szánalmas és szomorú, hogy vkinek csak ennyit jelent a karácsony...
2012. dec. 17. 20:01
 22/49 anonim ***** válasza:
89%

21

Telitalálat+nagyfokú neveletlenség, és érzelemnélküliséget mutat.

2012. dec. 17. 20:03
 23/49 anonim ***** válasza:
86%

Én a helyedben két eshetőségen gondolkodnék el:

1.hagynám a csomagot úgy ahogy van, de beleraknám a blokkot meg egy papírt hogy "ha nem tetszik cseréld ki magadnak"

2.becsomagolnám egy régi göncét és tennék rá egy papírt hogy "az újnak kerestem olyan gazdát aki örül neki"

2012. dec. 17. 20:08
 24/49 anonim ***** válasza:
89%

Anyám ilyen van? Mindig meglepődök, milyen emberek vannak, de úgy látszik én vagyok túl régimódi és naiv. De hogy nekem eszembe sem jutna előkotorni a becsomagolt ajándékot és most 1 héttel karácsony előtt kibontani az tuti. Ráadásul még lefitymálva azt mondja, ez neki nem tetszik.... Hát.

A férjem most délután nézett nekem a neten ajándékot, mondta, hogy ne jöjjek a géphez. Most itt ülök a gép előtt, megnézhetném éppen az előzményeket, de nem teszem.....

A feleséged megérdemelné, hogy ezek után ne kapjon tőled semmit....

2012. dec. 17. 20:14
 25/49 anonim ***** válasza:
53%

23

2.pontot lépném meg.

26/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Annak mondom aki írta, hogy nem jó ruhát vásárolni másnak, hogy minden ajándékot, legyen az ruha, vagy nem ruha, már kinézett magának korábban, mondta a boltban, hogy mennyire szép, tetszik neki.
 27/49 anonim ***** válasza:
59%
Hány évesek vagytok?
2012. dec. 17. 20:17
 28/49 anonim ***** válasza:
87%
Igen,vegyél ujat. ÚJ FELESÉGET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. dec. 17. 20:37
 29/49 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon figyelmes vagy hogy megjegyezted, mi tetszik neki a boltban és megvetted, és a kedvenc színét is tutod.

Képzeld, a férjem azt sem tudja melyik hónapban születtem, pedig mindig tartunk nagy családi bulit.

Nagyon bunkó a feleséged, hogy ezt csinálta, ha vissza lehet az ajándékokat vinni, vidd vissza, de ne vegyél mást. Maximum egy doboz bonbont. Azt viszont elmondhatod neki hogy rosszul esik amit csinál, ettől nem leszel férfiatlan, nyugodtan mond meg neki hogy bunkó.

Ne ostorozd magad, egy ilyen nőnek kár kedveskedni.

Aki azt mondta hogy inkább legyen őszinte a feleség minthogy hazudjon, hát nem. Én könnybelábadt szemmel köszönném meg amit kapok, legfeljebb növőre célozgatok hogy mi tetszene. Nemhogy visszacseréltetem ilyen bunkó módon...

2012. dec. 17. 20:43
 30/49 anonim ***** válasza:
100%

Vágd a fejéhez az ajándékot:)

Én meg nem nézném semmi pénzért,hogy mi lesz az ajándékom,akkor oda a meglepetés:)és az nekem nem lenne jó,mert szeretem a meglepiket,és szinte mindennek tudok örülni...

41/N

2012. dec. 17. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!