Mit csináljak? Felbontotta és közölte, hogy Ő nem teljesen erre gondolt?
21
Telitalálat+nagyfokú neveletlenség, és érzelemnélküliséget mutat.
Én a helyedben két eshetőségen gondolkodnék el:
1.hagynám a csomagot úgy ahogy van, de beleraknám a blokkot meg egy papírt hogy "ha nem tetszik cseréld ki magadnak"
2.becsomagolnám egy régi göncét és tennék rá egy papírt hogy "az újnak kerestem olyan gazdát aki örül neki"
Anyám ilyen van? Mindig meglepődök, milyen emberek vannak, de úgy látszik én vagyok túl régimódi és naiv. De hogy nekem eszembe sem jutna előkotorni a becsomagolt ajándékot és most 1 héttel karácsony előtt kibontani az tuti. Ráadásul még lefitymálva azt mondja, ez neki nem tetszik.... Hát.
A férjem most délután nézett nekem a neten ajándékot, mondta, hogy ne jöjjek a géphez. Most itt ülök a gép előtt, megnézhetném éppen az előzményeket, de nem teszem.....
A feleséged megérdemelné, hogy ezek után ne kapjon tőled semmit....
Szerintem nagyon figyelmes vagy hogy megjegyezted, mi tetszik neki a boltban és megvetted, és a kedvenc színét is tutod.
Képzeld, a férjem azt sem tudja melyik hónapban születtem, pedig mindig tartunk nagy családi bulit.
Nagyon bunkó a feleséged, hogy ezt csinálta, ha vissza lehet az ajándékokat vinni, vidd vissza, de ne vegyél mást. Maximum egy doboz bonbont. Azt viszont elmondhatod neki hogy rosszul esik amit csinál, ettől nem leszel férfiatlan, nyugodtan mond meg neki hogy bunkó.
Ne ostorozd magad, egy ilyen nőnek kár kedveskedni.
Aki azt mondta hogy inkább legyen őszinte a feleség minthogy hazudjon, hát nem. Én könnybelábadt szemmel köszönném meg amit kapok, legfeljebb növőre célozgatok hogy mi tetszene. Nemhogy visszacseréltetem ilyen bunkó módon...
Vágd a fejéhez az ajándékot:)
Én meg nem nézném semmi pénzért,hogy mi lesz az ajándékom,akkor oda a meglepetés:)és az nekem nem lenne jó,mert szeretem a meglepiket,és szinte mindennek tudok örülni...
41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!