Mit csináljak? Felbontotta és közölte, hogy Ő nem teljesen erre gondolt?
Nem igazán értem a problémádat. Mi a bajod? az hogy előre felbontotta? na és akkor mi van? vagy az hogy nem képmutató és megmondta hogy neki a fehér jobban tetszene mert a barack nem az ő színe... Vagy inkább bólogatnia kellene hogy jaj de szép közben meg ki nem állhatja? :) vagy ahogy mondta az nem tetszett? És kit érdekel hogy kicseréled? valakinek be kell számolni hogy ez egy cserélt ajándék? Nem értem a fennakadás lényegét. Engem nem érdekel ha valaki megmondja hogy nem tetszik amit vettem. odaadom a blokkot aztán cserélje ki amire akarja... És én is elávrom hogy ne kelljen hajbókolnom egy hülyeséghez. Ezért vagyunk család hogy legalább egymás előtt ne kelljen megjátszani valamit.
34/N
Ezt én úgy az elejétől a végéig nem nagyon értem: most akkor a feleséged szereti a meglepetéseket, vagy nem? Mert ha szereti, akkor mi a fenének rontja el? Ha meg nem szereti, akkor miért nem mondja, hogy ne legyen meglepi ajándék, hanem ha valami ruhaneműt veszel neki, akkor majd ő kiválasztja a színt és a fazont.
Mi a férjemmel eleve nem veszünk egymásnak ruhát meglepetésként, nekem is kellemetlen lenne, ha beállítana mondjuk egy almazöld pulcsival, ami nem hogy rosszul, hanem egyenesen szörnyen áll nekem. Persze nem bántanám meg, de az ilyesmit jobb, ha magának választja az ember, pláne felpróbálja, mert felvéve lehet, teljesen máshogy mutat.
Ettől eltekintve szerintem kicsit gyerekes így kutakodni az ajándékok után.
De, hogy most mit is csinálj? Ebből már meglepi úgysem lesz, úgyhogy szerintem kapd elő az ajándékokat, add oda a feleségednek és cserélje vissza arra, amire akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!