Erős karácsonyi meglepetés lenne!? "Korosodó" szülők, ti hogyan reagálnátok?
A szüleimmel igen jó volt a kapcsolatom mindig is, amióta külföldön élek/élünk a párommal, azóta meg pláne igyekszünk minél szorosabban tartani ezt a kapcsolatot.
Sajnos mindeddig úgy nézett ki, nem tudunk hazautazni karácsonyra, sőt egyáltalán semmikor, majd csak valamikor kora tavasszal. A szüleim szomorúak voltak, ugyanakkor megértették, mi pedig megterveztük már a kinti kis unalmas ünnepünket.
Most úgy néz ki még is hazatudnánk menni, de vagy csak 23-án éjszaka érnénk Budapestre, vagy 24-én valamikor napközben. Arra gondoltam, mennyire lenne jó meglepetés, ha csak úgy 24-én beállítanánk az ünnepi vacsora kellős közepére!? :)
Szólhatunk előre is és akkor megtudjuk oldani, hogy még 23-án haza is tudjunk cuccolni anyuékhoz, de egyelőre nem tudok dönteni. Komolyan az sem érdekelne, ha nem számolnának ránk a halászlével (bár kizártnak tartom hogy ne jutna, amennyit főzni szoktak), vagy bármivel és az is biztos, hogy anyuéknak és a nagyimnak mi lennénk a legszebb karácsonyi ajándék, nagyon örülnének, de azért kellemetlen helyzetbe sem akarunk senkit hozni, vagy esetleg azt hogy egyenesen szívinfarktust kapjon anyu, vagy a nagyim a meglepettségtől. (ahhoz elég messze élünk, hogy bármikor csak úgy hazaállítsunk)
Ergo nyitott a kérdés, ti mennyire örülnétek, ha a gyereketek ilyen váratlanul betoppanna? Szóljunk inkább előre, hogy még is megyünk?
:))
Azt hiszem, mégis indulok fenyőfát, szaloncukrot venni..
Talán kéne főznöm töltött káposztát is..
Bejgli sem ártana..
Kellemes ünnepeket!
Előtte:9.voltam.
Ez nagyon megható, Kedves Utolsó:)
Látod Kérdező, már egy másik embernek is örömet szereztél, a családod biztosan szóhoz sem jut majd, annyira fognak nektek örülni:)
Kellemes Ünnepeket! Ha esetleg lesz utána pár szabad perced, némi élménybeszámolót szívesen vennénk:)
Szerintem is jó öltet, hogy nem szóltok csak egy embernek, de szerintem ő se célozgasson, hogy légiposta meg stb.
Egyszerűen tudtok kommunikálni a tesóddal telefonon, ha ott vagytok már a sarkon és bevisz titeket, hogy itt a meglepetés bár azt is eltudom képzelni, hogy csöngettek és ő nyisson ajtót nektek, szerintem szuper ötlet lenne :)
Mondjuk én még a ház elől ( vagy ahol nem látnak) felhívnám őket, hogy kellemes ünnepeket kívánok, meg biztos finom az ebéd, meg amúgy mi újság van veletek?? :D Kicsit elbeszélgetsz, mintha tényleg csak azért telefonáltál volna, hogy érdeklődj felőlük :). Aztán beléptek az ajtón :D :D!!
Nagyon jó eddig is a terv!!
Köszönöm a válaszokat! 23-án megyünk haza, este egy barátunknál alszunk, aztán másnap kipihenten, frissen fitten hazaállítunk. :) Így még esélyes, hogy mi is betudunk csatlakozni a főzésbe, tehát biztos jut! :)
Tesóm teljesen bezsongott. Azt mondta már szólt is anyunak, hogy süssön a kedvenc sütimből, kifejezetten csak azért természetesen, mert az ő párja is imádja! :D
Mindenképpen elmesélem majd hogy alakult a dolog. Nagyon izgatott vagyok már! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!