"Ennyiért nem válik az ember" - anyám szerint. Ez az általános felfogás? Lépnétek?
Nem iszik, nem ver, dolgozik. Családom szerint mintaférj (a családomban a férfiak többségére legalább az első jellemző)
De meguntam már azt ahogy élünk. Nem csinál semmit, elmegy dolgozni (8tól 4ig) hazajön, leül a gép vagy a tv elé. A gyerekkel semmit sem törődik. Mielőtt megszülettek mentünk kettesben mindenhová, jöttek a gyerekek, egyedül csináltam végig az első éveket, mert ő mindig nyavalygott. Biztos elrontattam amiért nem kértem jobban, de már nem tudok mit csinálni. Most 5-6 évesek a gyerekek, szinte semmit nem foglalkozik velük, a gyerekek sem ragaszkodnak hozzá. Többször beszéltem már vele, egy-két napig leül velük játszani, de akkor is megunja, vagy mérges lesz rájuk valamiért. Unom az egészet, hogy ha a gyerekkel játszunk, ő pufog, hogy nem hallja a tv-t, csendesebben.
És egy kérdés: Lépnétek?
így marad 200 körül a rezsik kifizetése után 4 emberre, úgy kb. 60 a gyerektartással együtt hármunkra
Az egyetlen dolog ami miatt maradnék a pénz. Lehet nem szép. Nem magam, hanem a gyerekek miatt.
na, erre csak azt tudom mondani, hogy ha ennyire nem foglalkozik velük, gyakorlatilag nincs jelen az életükben, nem hiszem, hogy hiányozna a gyerekeknek.
Én tök jól elvagyok, hogy apámat ÉVI 3* látom 2-3 órára. Ő sem az a gyerekezős apuka volt.
Nem nagyon ertem mert szamomra a ferjem a legfontosabb az egesz vilagon O is szeret gepezni de neha hagyom ot hagy jatszon elvegre joga van kikapcsolodni.
Aztan bejelentem elmegyek egy par napra a baratnoimmel cytitripre es o vigyaz a gyerekekre ez igy megy sok sok eve semmi gond.
Az az igazsag hogy sok no mindent magazhoz vonz jatsza amartirt aztan ha magara marad a munkaval csodalkozik pedig par eve csak o tudta jol csinalni senki mas.Kihagyta a ferjet mindenbol es most nincs se kozos munkamegosztas se kommunikacio.
Mi szeretjuk a gyerekeket de egymast meg jobban sokszor szeervezunk kozos programot mozi vacsora seta muzeum ha csorok vagyunk otthon vacsora szep ruhaban kettesben a gyerekek alvasideje utan.
Csak akarni kell es a hazassag mukodik es van olyan idoszak amikor csak az egyikunk akar de ha kitarto akkor a masik ezt eszreveszi es koveti.
Alazat tisztelet akaras es kolcsonos oszinte ,,ha,, neluki szeretet a titok.A buszkeseg a gog a harag a sertetseg megoli a hazassagot.
Milyen érdekes, hogy csak az a jó válasz neked, hogy "váljatok el".
Nézd az itt irkáló otthon unatkozó kibiceknek, semmi sem drága.
Nekik ez csak egy szórakozás, hogy minden kérdésre az a válaszuk, hogy "hagyd ott a szemét pasit".
Nálad, viszont ez nem egy anoním szerepjáték, hanem az életed!
Akárhogy nézem, de biztosított a férjed:
-egy családi házat,
-haza hozza a fizetését,
-nem iszik,
-nem csajozik,
-nem kocsmázik a haverokkal,
-nem jár el szórakozni,
-munka után időben haza jön,
-és még nem is ver (mint írtad).
A "bűnlistája", hogy:
-munka után tv-t néz és
-nem foglalkozik a gyerekekkel eleget.
Te meg a gyerekekre hivatkozva, -de inkább önös érdekből-, elmennél nyomorogni egy albérletbe,
ahol azért továbbra is számítanál a "megunt férjed" anyagi támogatására (gyerektartás formájában)!!
Ennél jobban ki sem tudnál cseszni a gyerekekkel.
Milyen anya vagy te??!!!
errol ez jut eszembe amit edesanyam mondott mindig,,jodogaban kinjaban mar azt se tudja mit csinaljon az a no,,
A boldogsag nem magatol jon dolgozni kell erte sokszor egyedul kuzdeni kell egy jo kapcsolatert Valas nem megoldas semmire akkor marad a harag a keseruseg a kuzdelem egymassal.Hogy magyarazod el a gyerekeknek azert valtal el mert apuka nem foglalkozott veletek??ennyi? en anyamat hulyenek nezntem volna ha emiatt valt volna biztos.
A boldogsagot a celok az eletben adjak meg de valas az nem eletcel Foglald le magad tanulj kezimunkazz fozz befottet stb legyen celod.
,,jodogaban kinjaban mar azt se tudja mit csinaljon az a no,,
A boldogsag nem magatol jon dolgozni kell erte sokszor egyedul kuzdeni kell egy jo kapcsolatert Valas nem megoldas semmire akkor marad a harag a keseruseg a kuzdelem egymassal."
Szerinted attól már jó dolga van egy nőnek, hogy nem iszik a férje és nem verik?!
Esetleg akkor lenne jó dolga, a férje nem sz*rna a gyerekekre magasról és vele is törődne, de ez nem áll fenn! Semmiféle jódologról nincs itt szó, és ahogy valaki mondta: ha valakinek elég az, hogy melegben lehet és nem verik, akkor legyen!
Mások szeretetre vágynak és megbecsülésre, konfliktusmentes környezetre! Ez itt nem adott! A férj belesz*rik mindenbe, csak a tv előtt döglik. A gyerekek ugyanúgy apa nélkül nőnek fel vagy rossz apamintával. Tudom milyen érzés az, mikor az ember apja mérges a gyerekre, mert játszani szeretne, az apa meg inkább tv-t nézne, az enyém is ilyen volt! Ennél még az is jobb, ha nincs apa, de legalább nyugalom van.
" Foglald le magad tanulj kezimunkazz fozz befottet stb legyen celod."
Ettől a gyerekeknek nem lesz jobb, te eszement...
Minden pozitív dolog igaz amit leírtál a férjemről.
De a negatívakat valahogy alul értékeled. Nem vagyok mártír típus korántsem. Nem az a bajom, hogy leül gépezni, üljön, kapcsolódjon ki, de játsszon a gyerekkel is. De tudod ha megmondja az elején, hogy neki annyiból áll a család, hogy ételt, fedélt biztosítok a gyerekeknek, akkor nem vállalok vele gyereket, mert nekem ez nem apaság. Jó, szuper, hogy megteszi, de elég? Erről szól az élet, hogy dolgozunk, hazajövünk, ledöglünk? Hiába hívom, próbálom játékosan, jó hangulatban tölteni közösen az estét, nem vevő rá. Kettesben néha "hajlandó" eljönni velem valahová, de ha a gyerekekkel mennénk, akkor kihúzza magát. Tudom, hogy szereti őket, de nem tudok mit kezdeni azzal,hogy ennyire nem érdekli őt, hogy mi van velük. "Szépek, aranyosak, egészségesek, de jó, üljenek csak a másik szobában"
Évek óta próbálom helyrehozni a kapcsolatot, beszéltem az anyjával, pszichológus ismerősömmel, őt is kértem, hogy menjünk el, oldjuk meg. Meguntam azért könyörögni, hogy fejezze már ki a szeretet a gyerekek felé. Nem mártírkodás, de sz.r érzés, így élni. Lehet önző vagyok, lehet akárminek nevezni.
Én is sokszor fáradt vagyok, nekem is jól esne tv-t nézni, de még ennél is jobb lenne, ha lennének közös boldog pillanataink. Ennyire vágyok.
Az albérletben,
majd visszasírod ezerszer is ezeket a "gondokat" !!!
Kérdező! Ha úgy érzed, hogy mindent megtettél ebben a kapcsolatban, kettőtök és az ő és a gyerekek viszonyában, akkor válj el. Nem fog változni.
Talán egy nekifutást még megér. Mond el neki amit érzel. Hogy csalódtál benne, mire vágysz pontosan. Kompromisszumokkal mindkét féltől. Azt úgy is látni fogod, ha szívből van a gyerekek mellett. Elhiszem, hogy megalázó azt kérni egy apától folyamatosan, hogy legyen szíves már foglalkozni a gyerekkel. És a gyerekeknek is szar érzés lehet.
Ha nem változik hagyd ott. Igen, mindenkitől van rosszabb ember. A férjedtől is rengetegen. De mennyien jobbak. Hibátlan ember nincs, olyat nem is kell keresni, de nálam sem jó apa/férj kategória az amit a férjed csináld. Nem lehet hogy van valami baja, depressziós? Bár ha nincs benne, akkor teljesen mindegy mi az ok, nem fogod tudni kezelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!