Szerintetek szeret még az anyám?
Állandóan ordibál velem, akármit csinálok, minden baj. A hátam mögött szid, még a saját apámnak is. Ha valami hülyeséget csinálok, mondjuk véletlenül kilöttyintek egy kis folyadékot, már elmond mindennek, hogy milyen hülye vagyok és hogy intézetbe fog adni a többi fogyatékos közé. Máskor meg más gyerekekkel példálózik, hogy példát vehetnék a barátnőmről, mert ő milyen szép és okos, én meg ronda vagyok és hülye.
Én már úgy érzem, utál engem. Szerintetek is?
14/L
Szia!
Mióta tart ez az állapot nálatok? És ez folyamatos, vagy szakaszos?
Apukád?
Attól, hogy anyád nem normális, még szerethet. Nem tudom ez mennyire vigasztal :) Vannak ilyen szülők sajnos. Tudom hülyeség ilyet mondani, de ne vedd magadra. Próbálj olyan emberekkel érintkezni akik képesek észrevenni a pozitív dolgokat benned. Talán beszélj erről apukáddal, ha vele jó a kapcsolatod, vagy nagyiddal, akárkivel akiben megbízol.
Anyukádnak magával van baja, rajtad vezeti le.
Tipikus hibás konfliktuskezelés.
Őt stressz éri, ahol kapja, ott nem tudja visszaadni (pl főnöktől), ezért ahhoz vágja hozzá a "batyut", aki gyengébb. Ez rendszerint gyerek vagy háziállat szokott lenni.
Szia!
Nem vagy egyedül.Az anyám a vállás óta kb.1,5 éve folyamatosan kiabál velem csúnyán beszél szidja az apámat.
Már majdnemhogy az egészségem is rámegy.És sajnos mindig akkor jön rám a sírás amikor apukámnál vagyok...
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!