Nektek ez hogyan esne? Szeret egyáltalán az anyám?
Figyelt kérdés
Nyertem egy versenyen, felhívtam örömömben, alig szólt, még csak azt se mondta, hogy ügyes vagyok és, hogy gratulál. Aztán hazahoztam a kupát és még csak meg se nézte,azt mondta, fáradt és éppen most feküdt le. :(2012. aug. 5. 14:04
1/9 anonim válasza:
Óóó, én így nőttem fel. Sorra nyertem a szavalóversenyeket, novella- és versíróversenyeket, minden évben legalább 2 igazgatói dícséretet kaptam, de semmi. Egy idő után már el se mondtam nekik, még azt sem, hogy indulok egy versenyen.
Hozzá lehet ám szokni.
22L
2/9 anonim válasza:
Nem volt szép tőle :(
Én gratulálok! :) Milyen verseny?
3/9 anonim válasza:
Ügyes vagy és gratulálok a sikeredhez, örülök, hogy ilyen sikeres lányom van, további kitartást neked! Ezt szeretted volna hallani, ugye? Akkor most leírtam neked. Amúgy a szeretetnek nem sok köze van a pillanatnyi hangulathoz. Szerethető ha vagy, akkor se szeret mindenki, de édesanyád akkor, ha épp nem vagy az. Érted, ugye. Fáradt, épp lefeküdt, hagyd pihenni. Minden rendben van. Ezt a kérdést pedig azért írtad ki, hogy megoszd az örömödet. Sikerült. Köszönöm.
4/9 anonim válasza:
Nem biztos, hogy veled van baja. Lehet, hogy neki nem úgy alakultak a dolgok az elmúlt időszakban ahogy szerette volna. Lehet őt sok kudarc érte és most jelen pillanatban nem tudd örülni más sikerének hiába, hogy a gyermekéről van szó. Tudod a mai világban az emberek nagy része már abban a helyzetben él, hogy napról napra élünk és ez egyre csak rosszabb lesz. Az emberek stresszesebbek, félnek a kilátástalanságtól. Lehetségesnek tartom, hogy valami lelki fájdalom gyötri anyukádat. Persze ezek is csak feltételezések. Úgy gondolom nem rád haragszik és nincs veled semmi baj, csak ő nem tudd örülni valamiért (fentebb sorolt dolgok stb...) veled. Ne érezd magad rosszul, légy büszke magadra és anyudnak próbálj segíteni.
5/9 anonim válasza:
Irígy. Természetes emberi tulajdonság.
Meg aztán, miért is várod el a jutalmat? Te indultál a versenyen, nem? Most azért indultál, hogy valaki mástól jutalmat kapjál, vagy mert Neked volt fontos? A Te célod volt, hogy megnyerjed és ezt a célt elérted - ez kellene hogy fontos legyen, nem?
7/9 anonim válasza:
Vannak ilyen primitívek. És apámtól soha nem kaptam egy dicséretet, egy szép szót. Csak elvárt mindent, már kiskoromban is. Azért persze leb.szott, ha valami nem jól sikerült. Olyan kis dolgokba belekötött. Anyám meg arra nem volt képes, hogy egy titkot megtartson. Apám nagynénjéért voltak oda annyira, hogy tojást, dinnyét, mikor mit vittek neki. Meg mindent elmondott neki, amiből nem egyszer lett nagy zűr. Anyám meg szart bele. Olyanokat mondani hogy lődd fejbe magad nem szerencsés. ISten ments! És is szoktam úgy kiborulni, hogy legszivesebben azt tenném. Fejbelövöm magam, és vége. De ezzel csak örömet szereznék anyáméknak, akik erre nem érdemesek. Én nem egyszer kaptam olyanokat, hogy dögöltem volna meg, meg bár meg se születtem volna, folytonos leb.szás, depresszió, zárkózottság, hangtalanság, kedvtelenség. Anyád meg ha mond valamit, pl nézd meg ezt-azt, mondd meg neki, hogy fáradt vagy, épp most feküdtél le. És még annyi, hogy ugye van olyan is, amit nem írtál le? Én sem merek mindent leírni, mert félek hogy rájönnek, meg van amit szégyellek is.
9/9 anonim válasza:
rosszul esne!minden embernek szüksége van elismerésre,főleg a szülők részéről.de tartsd észben h sokszor nem fogják elismerni a munkádat,ilyen az élet.viszont én gratulálok a sikeredhez.édesanyáddal pedig ne foglalkozz,egyedül azzal törődj h magadnak bizonyíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!