Tényleg még neki van joga, ahhoz, hogy felháborodjon?
A párom testvére,hozzánk költözött,ő 26 éves,férfi,és jelenleg munkát keres,mi Pesten lakunk,egy nagyobb lakásban,mondtuk hogy legyen nálunk,amíg nem talál munkát,mert vidéki,és ott ugye rosszabb a helyzet,3 hete van itt,de nagyon egy lusta férfi....múltkor bementem a szobába,ahol ő van,nem volt itthon,és takarítottam,mindehol szét dobált üdítős dobozok,cukros papírok,összeszedtem,és kidobtam,de mire hazajött,felháborodott,hogy miért mentem be,mire a párom mondta neki,"Kitakarított helyetted!"erre azt felelte,hogy nem kért meg rád,én is bekapcsolódtam ekkor,hogy "vendégszeretőek vagyunk,de a disznóólat nem szeretjük,magunk után takarítani szoktunk."
Tényleg nagyon lusta férfi,hisz ő itthon van,de a mosatlant is elvárja,hogy én munka után mosogassam el,ő meg mereszti a fenekét,ennyiben sem segít....sikerült megbeszélnem a férjemmel,hogy kap egy hetet,ha nem változik,nem segít a takarításban,agyő!
Az én húgom is rossz helyzetbe került,aki szintén ott lakik mint párom testvére,és nagyon dolgos,illetve munkaszerető,szeretnék neki segíteni inkább,ő tudom hogy tényleg a segítségemre lenne,nem még utána is takarítani kéne,ebben párom is egyetért.
Na visszajöttem,le is nyugodtam,tehát most már nem kapom fel a vizet :)
ma 20:35! :)
Nem,nincs a rokonságnak több köze a házhoz,sőt...semennyi!Eladtam a régi lakásomat amit még apumtól örököltem,én is vidéken laktam anno,a jelenlegi lakásunk felét én fizettem,a többit a párom,tehát közös :)
Tegnap leültünk beszélgetni,hogy milyen elképzelései vannak arról,hogy ő semmit nem hajlandó csinálni,segíteni,mi meg ingyen befogadtuk....én elmeséltem,hogy rettentően zavart,hogy a 12 éves lányomat el akarta küldeni cigit venni,nem szeretek úszítani,a párom erről nem is tudott,úgy gondoltam,most mindennel együtt kitálalok.Hát ő is ki volt akadva,hogy hogy gondolta,és a testvére előtt,a csicskáztatást is hozzátettem,tehát nem tartottam ettől a senkiházitól,aki amúgy letagadta a cigi hozatalt,de a lányom erősködött hogy "de te mondtad Lali!",tehát hittünk neki!
Ő azt mondta,hogy én kötözködök vele,meg hogy szemezni próbáltam vele! :))) A férjem ezen is kiakadt,persze nem azért,mert ezt az aljas hazugságot elhinni,hanem mert hogy találhat ki ilyet?!
Én csak nevettem,nem kiabáltam,halál nyugodt voltam,szánalmas védekezés..... :)
Holnap pakol,jön a húgom hétvégén,aki csicskáztatás helyett tanul a lánnyal,és segít a házimunkában,könyörgés,unszolás nélkül.
ma 19:24
Mert annyira életképtelen volt,hogy maga után nem tudott takarítani :)
Amúgy véletlenül emeltem ki a kérdést,vissza olvasgattam,és rákattintottam,már nem aktuális......ez tavaly történt.
Azóta hála a magasságos égnek már nem láttuk,a húgom viszont velünk él,azóta talált munkát is,és mindenben segít nekünk.....a párom azt mondogatja,hogy már a legelejétől fogva a húgomat kellett volna befogadnunk...
nagyon örülök neki,hogy találtunk neki munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!