Tényleg még neki van joga, ahhoz, hogy felháborodjon?
A párom testvére,hozzánk költözött,ő 26 éves,férfi,és jelenleg munkát keres,mi Pesten lakunk,egy nagyobb lakásban,mondtuk hogy legyen nálunk,amíg nem talál munkát,mert vidéki,és ott ugye rosszabb a helyzet,3 hete van itt,de nagyon egy lusta férfi....múltkor bementem a szobába,ahol ő van,nem volt itthon,és takarítottam,mindehol szét dobált üdítős dobozok,cukros papírok,összeszedtem,és kidobtam,de mire hazajött,felháborodott,hogy miért mentem be,mire a párom mondta neki,"Kitakarított helyetted!"erre azt felelte,hogy nem kért meg rád,én is bekapcsolódtam ekkor,hogy "vendégszeretőek vagyunk,de a disznóólat nem szeretjük,magunk után takarítani szoktunk."
Tényleg nagyon lusta férfi,hisz ő itthon van,de a mosatlant is elvárja,hogy én munka után mosogassam el,ő meg mereszti a fenekét,ennyiben sem segít....sikerült megbeszélnem a férjemmel,hogy kap egy hetet,ha nem változik,nem segít a takarításban,agyő!
Az én húgom is rossz helyzetbe került,aki szintén ott lakik mint párom testvére,és nagyon dolgos,illetve munkaszerető,szeretnék neki segíteni inkább,ő tudom hogy tényleg a segítségemre lenne,nem még utána is takarítani kéne,ebben párom is egyetért.
21:52-es vagyok.
Ezt már te képzelted, hogy nekünk van igazunk, senki nem írta. Ha elolvastad volna normálisan a válaszomat, odaírtam, hogy a többibe igazad van. De be is fejezem, mert van fontosabb dolgom is, mint ezen vitatkozni veled. Olvasd vissza a kommentjeidet, hátha a nagy dühödbe nem emlékszel rá, hogy kinek mit válaszoltál.
Lehet hogy dühös vagyok,te nem lennél az?
Gyerekedet valaki csicskáztatná(persze megmondtam neki,hogy legközelebb nyugodtan rúgja tökön,meg is dicsérem),te egy kicsit sem akadnál ki?
jól van,látom nem értitek,hogy miért vagyok kiakadva
ha meg nyitva van a szobája ajtaja,és látom hogy mekkora kupi van a szobájában,annak ellenére hogy szóltunk neki,várjam meg míg hazajön,és térden állva könyörögjek hogy takarítson már ki?
én ilyen vagyok,nem bírom a trehányságot...ha másképp viszonyulna a dolgokhoz,látnánk hogy legalább magára takarít,akkor nyitott ajtóval sem mennék be hozzá,így nincs joga semmiféle felháborodottsághoz,ez így neki egy ingyen szálloda
Melyik 71-es? Hárman vannak. Most már 2 közülük 70%-os csak.
Nézd, azt szerintem nem várod el jogosan, hogy gondolatolvasó legyen a lakód, és kitalálja, hogy Te mit vársz el tőle. Ezek nem magától értetődő dolgok, ezek a TE elvárásaid.
Én például rettenetesen utálom a rendet. Tőlem az repül, aki bele mer rendezkedni nálam bármibe. De ezt meg is mondom. Ez nálam a házirend - többek között.
Nálad úgy látom, van egy házirend, aminek a betartását elvárod ugyan, de elmulasztottad közölni a lakóddal.
Emögött állhat az is, hogy azért nem mersz szólni, szabályokat közölni, mert a lakás a férjed családjának szerzeménye, ergo a testvérnek több köze/joga van hozzá, mint Neked. Te meg próbálsz egy olyan hierarchiát kialakítani, amiben a testvér hátrébb van Nálad.
Ha a Te szerzeményed, tulajdonod volna, egészen biztosan meg tudnád védeni a saját territóriumodat. De ebben az esetben zavar van... Valószínűleg Te költöztél oda a férjedhez a kész lakásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!