Tényleg még neki van joga, ahhoz, hogy felháborodjon?
A párom testvére,hozzánk költözött,ő 26 éves,férfi,és jelenleg munkát keres,mi Pesten lakunk,egy nagyobb lakásban,mondtuk hogy legyen nálunk,amíg nem talál munkát,mert vidéki,és ott ugye rosszabb a helyzet,3 hete van itt,de nagyon egy lusta férfi....múltkor bementem a szobába,ahol ő van,nem volt itthon,és takarítottam,mindehol szét dobált üdítős dobozok,cukros papírok,összeszedtem,és kidobtam,de mire hazajött,felháborodott,hogy miért mentem be,mire a párom mondta neki,"Kitakarított helyetted!"erre azt felelte,hogy nem kért meg rád,én is bekapcsolódtam ekkor,hogy "vendégszeretőek vagyunk,de a disznóólat nem szeretjük,magunk után takarítani szoktunk."
Tényleg nagyon lusta férfi,hisz ő itthon van,de a mosatlant is elvárja,hogy én munka után mosogassam el,ő meg mereszti a fenekét,ennyiben sem segít....sikerült megbeszélnem a férjemmel,hogy kap egy hetet,ha nem változik,nem segít a takarításban,agyő!
Az én húgom is rossz helyzetbe került,aki szintén ott lakik mint párom testvére,és nagyon dolgos,illetve munkaszerető,szeretnék neki segíteni inkább,ő tudom hogy tényleg a segítségemre lenne,nem még utána is takarítani kéne,ebben párom is egyetért.
De,meg merném mondani a szemébe is,egy hét múlva,meg is fogom neki mondani,hogy miért nem vagyok hajlandó egy fedéllel élni vele!
Komolyan csak a kólás üveg maradt meg benned,akkor te sem lehetsz valami nagy értelmiségi ember.....
NEM hajlandó segíteni,a legalapvetőbb dolgokban sem,sőt a saját dolgát sem végzi el.....a 12 éves kislányunk ment be felmosni utána a fürdőt,mert úgy zuhanyzik,hogy aqvárium lesz utána,meg a lányomat ugráltatja,hogy vigyen be neki szendvicset,(a tálca persze benn marad),meg hozzon neki cigit a boltból,a 12 éves gyereket,neki is több esze van,mondta hogy neki nem fogják kiadni!
Ezeket elmesélte nekem,hát ki voltam akadva!!!
Az én lányomat ugráltatná?
Mit képzel magáról?
Kérdező!
Én most szólnék neki, hogy 1 hete van átgondolni, hogy mit szeretne és úgy is cselekedni. Ha munkát és dolgozni, akkor azzal foglalkozzon és keressen.
Ha addig ott szeretne tartózkodni, akkor ő alkalmazkodjon hozzátok, hiszen ti vagytok otthon.
Ha mindez nem működik, ti nem tudtok segíteni és nem is akartok a továbbiakban.
ma 21:44
jegyezzem fel az összes negatív dolgot?
ugye te sem várod el?
lassan egy hónap múlva elég nagy lista lenne
a cigi hozatás a legnagyobb sérelmem,de azért nem hoztam fel,mert nem gondoltam,hogy bizonygatnom kell hogy a felháborodottságom jogos.....
és te miért vagy ilyen bunkó
rokonlelket véltél felfedezni?
Abban szerintem sincs igazad, hogy kérdezés nélkül bementél a szobába. Én megmondtam volna neki, hogy 1 hete van, ha nem takarít ki, te fogsz. Volt itt egy kérdés nemrég, egy anyós kérdezte, hogy jogosan haragszik-e rá a menye, hogy kérdezés nélkül lemosta a szobájukba az ablakot és feltett függönyt. Ott mindenki azt írta, hogy jogos. Ez szerintem ugyanaz a szitu. A többibe igazad van.
Egyébként nem értem, miért vagy kiakadva. Feltettél egy kérdést és nem mindenki értett veled egyet, erre elkezded sértegetni őket.
ma 21:41
igen,beszéltünk a párommal,holnaptól számítva kap egy hetet,
hogy változzon,holnap a tudtára is adjuk,ha ez nem történik el,menjen vissza az anyjához,ha ő elnézi neki ezt a viselkedést,akkor az az ő dolga
"ketten vagyunk amugy 71%-kal"
Szerintem hárman.:)
ma 21:52
nem mindenki ért velem egyet,eddig te,illetve a 71-es nem értett egyet,tehát a ti véleményetek a helyes,és a többiek gondolkodnak sz.rul?
én nem bántottam senkit....te mit csinálnál?
ha megkérnél valakit,hogy takarítson ki,egy hetet vársz,de semmi,akkor nem mennél be a szobába?
amúgy az ajtaja mindig nyitva van,sosem csukja be,csak ha alszik.....tehát nem törtem be....
rokonlelket jaja, veled. volt egy lakotarsam regen hasonlo mint te. olyan idegbeteg volt mint az allat. a wc-re nem lehetett kimenni ejszaka pisilni mert akkor arra o felebred akarmilyen halkan mentem, meggyanusitott hogy megettem a zoldsegeit holott a rossz polcon nezte, az ove meg mindig ottvolt. masbol se allt az elete mint gorcsolesen hogy na ottmaradt 1 pohar a mosogatoban MAR MEGINT, mindig azt nezte miert lehetne kiirni egy uzenetet mert a szemembe sose mondott semmit :D
a masik meg volt egy foberlonk aki bejart a lakasba es mindig kikapcsolta a futest total telen mikor nem voltunk otthon, holott a rezsit mi fizettuk. meg emlekszem milyen szinten haborodtam fel. most ki tudja ki milyen fajta, nem kutatja e at a cuccaimat kozben. nem egeszseges hogy hozzam nem kozelallo szemely bejon oda ahol alszom es ott matat.
meg nem érzi cikinek,hogy egy kislány takarít utána,meg
cselédesdit játszik vele?
Mellesleg a szobájában,egy kis szemetes is van,oda miért nem tudja kidobni a hulladékot,akasszam a nyakába,hátha ott 3 hét után észreveszi?
ma 21:58
én nem gyanúsítgatnék senkit,a kaját se sajnálom...csak legalább becsülje meg magát
azért sem szóltam,mert megitta a kislány ivójoghurtját amit suliba szokott vinni ,anélkül h megkérdezte volna,hogy lehet e....amikor a kislány meg kérdezte,hogy hol van,bámult mint borjú az új kapura,2x is eljátszotta ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!