Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg még neki van joga,...

Tényleg még neki van joga, ahhoz, hogy felháborodjon?

Figyelt kérdés

A párom testvére,hozzánk költözött,ő 26 éves,férfi,és jelenleg munkát keres,mi Pesten lakunk,egy nagyobb lakásban,mondtuk hogy legyen nálunk,amíg nem talál munkát,mert vidéki,és ott ugye rosszabb a helyzet,3 hete van itt,de nagyon egy lusta férfi....múltkor bementem a szobába,ahol ő van,nem volt itthon,és takarítottam,mindehol szét dobált üdítős dobozok,cukros papírok,összeszedtem,és kidobtam,de mire hazajött,felháborodott,hogy miért mentem be,mire a párom mondta neki,"Kitakarított helyetted!"erre azt felelte,hogy nem kért meg rád,én is bekapcsolódtam ekkor,hogy "vendégszeretőek vagyunk,de a disznóólat nem szeretjük,magunk után takarítani szoktunk."

Tényleg nagyon lusta férfi,hisz ő itthon van,de a mosatlant is elvárja,hogy én munka után mosogassam el,ő meg mereszti a fenekét,ennyiben sem segít....sikerült megbeszélnem a férjemmel,hogy kap egy hetet,ha nem változik,nem segít a takarításban,agyő!

Az én húgom is rossz helyzetbe került,aki szintén ott lakik mint párom testvére,és nagyon dolgos,illetve munkaszerető,szeretnék neki segíteni inkább,ő tudom hogy tényleg a segítségemre lenne,nem még utána is takarítani kéne,ebben párom is egyetért.

2012. dec. 9. 20:42
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne tegyetek már úgy, mintha lassan a Kérdezőéknek kellene alkalmazkodni a befogadott és segített emberen?

Jót akartak neki, megvolt a jó szándék.

Ha elmegyek vendégségbe, segítenek rajtam egy szobával, akkor azon vagyok, mielőbb munkát keressek és ha hálálkodni nem is tudok, azzal megtisztelem őket, hogy rendet teszek vagy ha megkérnek valamire, megteszem, mert ugye kitelik az időmből, hiszen eltartott munkanélküli vagyok.

11. Kiváncsi lennék hány éves vagy? Nem hiszem, hogy van önálló kereseted vagy úgy igazából megdolgozol a pénzedért. Ebben az esetben tudnád, hogy senki nem szereti kidobálni az ablakon. És lehet autóval járni még WC-re is, de akkor majd a számlákat ki fizeti?

2012. dec. 9. 21:23
 22/56 A kérdező kommentje:

Nem vagyok görcsös,édes,csak kihasznál minket,ami undorító!

Takarítsunk utána(még ha nem is kéri,hisz mosni ki mos rá,mikor kiteregetni sem tud)mossunk rá,etessük,de egy tányért se tud elmosogatni,mert a gép várja.....

2012. dec. 9. 21:25
 23/56 anonim ***** válasza:
17%

nekunk is volt ilyen lakotarsunk amugy, o maga a szobajaban nem takaritott, se a furdoszobajaban, mielott elkoltozott szepen kitakaritott elpakolt mindent. es baratok maradtunk. iden megint visszakoltozott par honapra, ugyan ez lett. es? sot mielott idejott kitakaritottam a szobajat hogy szep legyen. na es akkor mivan? nem romlott meg ezen a kapcsolatunk.

amugy nincs valami mas amiben o tud segiteni? barkacsolni autot szerelni vagy tudomisen. nyilvan a takaritashoz nem ert, de valami mashoz biztos.

2012. dec. 9. 21:25
 24/56 A kérdező kommentje:

"Azért ne tegyetek már úgy, mintha lassan a Kérdezőéknek kellene alkalmazkodni a befogadott és segített emberen?"

Hát basszus, a két 71-est nem értem,segítsek,tartsam el(én is,közös a kassza),nézzem el,hogy egy lusta kis trehány haszonleső,meg még jó képet is vágjak hozzá? :)

Ti hol éltek?

Komolyan?

2012. dec. 9. 21:27
 25/56 A kérdező kommentje:

"nekunk is volt ilyen lakotarsunk amugy, o maga a szobajaban nem takaritott, se a furdoszobajaban,"

És ingyen lakhatott veletek,mostatok rá?

2012. dec. 9. 21:28
 26/56 anonim ***** válasza:
68%
21.-es de van munkam, sajat keresetem, kocsim is van es nem a busszal jarok helyette. megertem amugy ha busszal megy olykor, de BEVASAROLNI? cipekedni? akkor mire van a kocsi? az nem sporolas ha fizeted ra a sokmindent amit kell de nem hasznalod, az hulyeseg. nem vagyok ellene az ESZSZERU sporolasnak de a cipekedes a boltbol busszal mar nekem inkabb a soherseg kategoria
2012. dec. 9. 21:29
 27/56 A kérdező kommentje:

"amugy nincs valami mas amiben o tud segiteni? barkacsolni autot szerelni vagy tudomisen. nyilvan a takaritashoz nem ert, de valami mashoz biztos."

Megkértem,hogy vigye ki a szemetet reggel,mire hazajöttem délután,még mindig ott volt,én vagyok a hibás,bocsi!

Nem tudtam,hogy a szemétkihordásból nincs diplomája.....

2012. dec. 9. 21:30
 28/56 anonim ***** válasza:
23%

26. Akkor elnézést a feltételezésért. De nem vagyunk egyformák. Én sem mennék busszal vásárolni. De lehet, hogy mi meg máshol spórolunk, amit több ember nem tenne. Ezek emberfüggők.

Viszont azzal akkor sem értek egyet, hogy még nekik kell tisztelegni annak,akinek segítenek.

Kérdező! Azért azt még ajánlom, hogy a jövőben , amikor OTT VAN, indulj el a porszívóval és mondd neki, hogy kitakarít vagy kitakaríthatsz? MOST!

2012. dec. 9. 21:31
 29/56 anonim ***** válasza:
16%
ingyen. kulfoldon lakunk amugy, a srac itt nem dolgozhatott legalisan, egy budos fillert nem adott a lakasberlesbe se a szamlakba. foztem ra meg stb, igen. segitett masban, amiben tudott. szerintem azis undorito valamilyen szinten hogy a kolasdoboz miatt igy beszelsz rola, meg mert lusta. mindenkinek vannak hibai, neked is. amugy fogadok ezt nem merned igy megmondani a szemebe soha :DDD
2012. dec. 9. 21:32
 30/56 anonim ***** válasza:
28%
nemkell tisztelegni. a szemetkivivesben elismerem hogy igazad van, azt ki kellett volna vigye. meg a mosogatasban. meg hogy mosnia is kene magara. de a szobaja ugyeben nincs. szerintem.
2012. dec. 9. 21:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!