Mit tehet egy olyan szülő, akinek nem kell a saját gyereke?
Figyelt kérdés
Pl. adott egy 46 éves anyuka és nem kell neki a 17 éves lánya..2012. dec. 8. 20:11
31/33 anonim válasza:
Már miért ne idézgessek? :D
Amúgy meg nekem úgy jött le, hogy ugyan van férje, de már nem élnek együtt és még nem mondták ki a válást. De javítson ki a kérdező, ha tévednék.
32/33 A kérdező kommentje:
együtt élnek..épp ez a probléma forrása..mert veszekednek állandóan és szándákosan kib@sznak egymással...undorító módon és,ha nem jön össze akkor én meg a húgom kerülünk sorra..
2012. dec. 10. 17:09
33/33 anonim válasza:
Elég szomorú...de hát sajnos vannak akik "eldobják maguktól a gyereket". Én is ebben a helyzetben vagyok, csak már 2éves korom óta. Főleg, ha valaki miatt hagy ott..szörnyen rossz !! Nem kellek neki. (Ne haragudj hogy az én példámat hoztam föl.Egyébként nem olvastam még végig a válaszokat.)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!