Szerintem túlságosan is a szívedre veszed amit az anyukád mond azt nem gondolja komolyan ,valószínű szerelmes a pasijába és benneteket is szeret de picit sok neki
egyszerre anyukának és szeretőnek lenni
és talán azért is ilyen az idegállapota mert titkolja a kapcsolatát pedig semmi szégyenkezni valója nincsen
(mit szolnak a szomszédok dilemma )
A szomszédok meg le...va
2012. dec. 8. 21:04
12/33 A kérdező kommentje:
Igen csak a barátja kicsit elmebegeteg..zsarolja anyámat..pl. tavasszal azt mondta,hogyha elmegy apám anyukájénaka temetésére akkor így meg őgy bántja.. meg ilyenek.. meg csak éjszakánként találkoznak.. annak ellenére,hogy már rég tudja apám,hogy mi a helyzet..már 1 éve szenvednek és engem idegelnek..és nem csak most van ez így..hanem sose voltak normálisak és mindent rajam torolnak meg.. még egy ölelést se kapok soha..ha meg én kezdeményezem ellöknek..ennyit erről..
2012. dec. 8. 21:09
13/33 anonim válasza:
17 éves vagy. Ennyi idősen már rég nem kell kiszolgálnia téged. Takarítani te is tudsz..
Mellesleg nekem sem esne jól,hogy a gyermekem így beszélne rólam. Biztosan megfordulna a fejemben,hogy otthagyom egy hétre-hónapra a p*csába és megtudja,milyen,mikor SENKI sem segít. (Gondolom,te is csak követelsz meg számon kérsz-legalábbis a stílusodból ítélvé.)
20N
2012. dec. 9. 02:10
14/33 anonim válasza:
Anyád párkapcsolatába ne szólj bele, ha van esze, rájön, hogy a pasi milyen alak. Neked sem esne jól, ha a párodat kritizálná.
2012. dec. 9. 07:15
15/33 anonim válasza:
Ja és szerintem csak ideges, nem fog kidobni 18 évesen.
2012. dec. 9. 07:16
16/33 anonim válasza:
Pont ezt akartam kihozni
2012. dec. 9. 09:43
17/33 anonim válasza:
Szeretem, mikor ilyen helyzetben is a szülőket védi mindenki. Ti nem tudjátok milyen érzés az, mikor a semmiért a fejetekhez vágja az anyátok, hogy minek szült meg, meg ilyenek. Konkrétan kb. azt kérdezi, mi a francnak élsz. Az hogy nem gondolja komolyan, és tisztelje jobban? Már ne is haragudjatok kedves válaszadók, de ti normálisak vagytok egyáltalán? Tiszteljen olyan valakit, aki így elhordja a lányát, és a "pasija" többet számít neki mint a saját gyereke? Hát tudjátok én mikor tisztelnék olyan valakit, aki a tiszteletet azért várja el tőlem, mert enni ad/ruhát/lakást biztosít. Ha már megszülte, alap dolog, hogy felnevelje a gyerekét. Ezért a gyereknek nem kell hálásnak lennie. Alapvető életszükségleteket minden szülőnek kötelessége biztosítani, csak hajlamosak a kedves szülők ezt aljas módon felhasználni a gyerek ellen ("örülj hogy felneveltelek/van hol laknod". Szánalmas.
2012. dec. 9. 10:23
18/33 anonim válasza:
Ugyan már! A gyerek 17(ismétlem, 17) éves!! Lassan nagykorú. Nem hiszem, hogy anyukának egész este otthon kellene ülni mert a leányzónak derogál kitakarítania szobáját/lakást és képtelen összeütni valami vacsorát!
Ennyire nem lehet önző a gyerek! Az anyuka 17 éven keresztül kinyalta a seggét, nem volt normális kapcsolata, most végre van valaki, erre a lánya még ezt is sajnálja tőle és rib@ncnak hívja, csak mert egy héten 1-2 alkalommal nincs otthon, hogy kinyalja a seggüket!
2012. dec. 9. 11:18
19/33 anonim válasza:
# 18/18 ma 11:18
Igy van !
2012. dec. 9. 11:19
20/33 anonim válasza:
MIVAN??
tisztelnék olyan valakit, aki a tiszteletet azért várja el tőlem, mert enni ad/ruhát/lakást biztosít. Ha már megszülte, alap dolog, hogy felnevelje a gyerekét. Ezért a gyereknek nem kell hálásnak lennie.
a gyereknek nem kell hálásnak lennie.
De bele sem kell rúgni a szülőbe !!! a kis hölgy nek az édesanyja is ugyan ugy NŐ és vannak vágyai
Vagy kedves kérdező te azt szeretnéd hogy othon kötögessen meg kv z gasson a szomszédaszonnyal??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!