Miért nem érti meg a feleségem, hogy ez zavar?
Egy ismerősöm csinálta mindig, hogy mikor kaját csináltam vagy csak szedtem egy adagot és kérdeztem, hogy kér -e ő is, akkor jajj nem, nem éhes. Amint leültem enni, persze jött a kunyerálás, hogy csak egy falatot, csak azt ott.
Amikor szimplán beleevett a kajámba, fogtam, elé tettem a tányért és közöltem, hogy jó, egyél. De hát ő nem is éhes, csak pont azt ott akarta megenni. Mondtam, hogy nem érdekel, tessék itt van, nekem nem kell, de fel nem állsz amíg meg nem etted.
Oké lehet, hogy nem voltam túl kedves, de már elegem volt. Nem éhezek, ő sem éhezett, meg lett kínálva, nem vagyok irigy se, de ne nyúlkáljon a kajámba és kész. Van akit ez zavar, mást meg az ha a táskájába nyúlkálnak. Nem hiszem, hogy akkora kérés, hogy ha egyszer magam elé rakom a tányérom, akkor ne arról táplálkozzunk már csoportosan.
Hátha lekiabálod, és ideges leszel tőle stb. azt senki se szokta megérteni, bármiről is legyen szó.
Ha legközelebb is belenyúl a kajádba, ne törődj vele, előbb-utóbb megunja, vagy fogd magad és add oda neki, hogy na akkor most már edd is meg, persze ne ingerülten, mert akkor megint ő nyert.
Direkt heccel, vannak sajnos ilyen emberek.
Amúgy én is utálom az ilyet, megtudlak teljesen érteni.
Ez komoly, hogy ezért haragszol? Te nő vagy ? vagy mi bajod?
punci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!