Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem érti meg a feleségem...

Miért nem érti meg a feleségem, hogy ez zavar?

Figyelt kérdés
Attól jobban semmit nem utálok amikor valaki belenyúl a kajámba vagy nem hagy enni. Mindegy hogy ki csinálja mert ugyanúgy utálom. Ha olyan a kaja akkor a feleségem direkt belenyúl és elvesz belőle vagy elkezd lökdösni amikor meg lekiabálom érte vagy úgy szólok rá ami nem tetszik neki akkor még én vagyok a hibás. Miért nem lehet megérteni?
2012. dec. 8. 17:53
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
58%

Az a bajod nem voltál még börtönben, ott megtanulod hamar hogyan egyed a hamit hogy ne tudják elvenni.

Kérdezd meg az asszonyt hogy nem Zsófi volt eredetileg? Lehet csak nevet váltott az ovis múltja miatt.

2012. dec. 8. 18:48
 22/44 anonim ***** válasza:
67%
egyébként visszatérve a fejét nyomd le a tál aljába részhez :D én ezzel nem próbálkoznék, ha az asszony főz, nehogy "véletlenül" egy kis "baleset" történjen veled, vagy valami nehézfém mérgezés vagy ilyesmi...
2012. dec. 8. 18:54
 23/44 anonim ***** válasza:
92%

Csináld ez te is vele. Ha szerencséd van, észre veszi magát, ha nem akkor így jártál. Gondolom, ilyen volt, azelőtt is, mielőtt elvetted úgyhogy olyan nagy meglepetés nem érhetett.

Egyébként ha terveztek gyereket, akkor készülj fel rá, hogy ő is belenyúlkál majd, meg átpakol a tányérodra/ tányérodból.

2012. dec. 8. 19:03
 24/44 anonim ***** válasza:
67%

Red ,találtam neked egy csajt :P :)

[link]

2012. dec. 8. 19:22
 25/44 anonim ***** válasza:
11%

Hát ezt nem hiszem el, hogy tényleg ennyi embert zavar ez. Nekem van egy barátnőm, aki sose kínál meg a kajájából, ez sokszor kicsit rosszul is esett, aztán egyszer szóbajött és mondta, hogy sajnálja, de zavarja, ha valaki beleeszik a kajájába. Meglepett, de gondoltam, na, van ilyen is.

Mi a férjemmel állandóan eszünk egymástól, sosem zavar, nem értem, téged miért zavar annyira, ha átvesz 1-2 szál krumplit??

2012. dec. 8. 19:25
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

25-ös, csak zavar.

Nem lehet megmagyarázni. Számunkra az érthetetlen, hogy titeket meg az zavar, ha rátok szólunk!

:-)

2012. dec. 8. 19:29
 27/44 A kérdező kommentje:
Megkínálom meg vehet el belőle ha akar de még neki is van. Apámnak is szokása volt beleenni a kajámba és már akkor is haragudtam érte. A feleségem meg direkt azért lökdös mert tudja, hogy utálom. Nem mindig eszünk együtt, mindenki akkor eszik amikor éhes és néha odajön és meglök.
2012. dec. 8. 19:31
 28/44 anonim ***** válasza:
73%

sonáj hát nem tünik egy észkombájnak, de ez nem feltétlenül baj, bármit bemesélhetnék neki.

#25: Végiggondolva én meg olyan palit nem ismerek akit ez ne zavarna, még az asszony se nyúlhat bele a hamiba, csak a gyerek. Olyanokat tudok akik automatikusan cserélgetik ki mit szeret, megjön a hami szó nélkül paradicsom oda, paprika ide.

2012. dec. 8. 19:38
 29/44 anonim ***** válasza:
18-as! A 20-as linkjében megtalálod, ki az a Joey :)
2012. dec. 8. 19:43
 30/44 anonim ***** válasza:
93%

Én megértelek, ugyanez vagyok csak lányban.... Iszonyúan mérges vagyok, amikor a barátom bele akar enni a kajámba. Mindig főzök mind a kettőnknek, aki amit kíván (szerintem ezt se sokan teszik meg) és még akkor is állandóan el akar venni egy-egy falatot amikor UGYANAZT esszük. Megőrjít.

Nem tudom megmagyarázni, egész egyszerűen a másodperc tört része alatt felmegy bennem a pumpa tőle. Ő amúgy azzal szokott szórakozni még, hogy elveszi előlem a tányért, vagy megfogja a kezem, hogy ne tudjak enni. Olyankor minden lelki erőmre szükségem van, hogy ne mossak be neki.

Amúgy nagyon kedves és gyengéd lány vagyok. De ha ételről van szó, belém bújik egy véres szájú dobermann. Pedig nem éheztem soha :D :D

23/l

2012. dec. 8. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!