Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ilyen esetben...

Mit lehet tenni ilyen esetben ha ilyen a feleségem?

Figyelt kérdés
A feleségem ritka hisztis egy nő, ha van valami probléma a családban akkor csak én vagyok a hibás, ha esetleg olyan történik amiért ő lenne a felelős akkor azzal nincs semmi baj. Nem lehet vele megbeszélni a dolgokat mert egyböl elönti az ideg. Mindenkivel kedves aranyos velem meg tiszta hisztéria úgy , hogy a s.gge is ki van nyalva. Nem vagyok egy gazdag ember, de amit tudok megteszek a családomért és elég szar, hogy velem meg így viselkednek.
2012. nov. 18. 14:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
Kár volt elvenni...
2012. nov. 18. 14:44
 2/12 anonim ***** válasza:
47%

Sajnálom kérdező rajtad már nem segít de ilyen nőt nem kell feleségül venni.

Próbáld megbeszélni vele, hogy téged mennyire bánt az hogy semmibe vesz.

2012. nov. 18. 14:44
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Dögivel jönnek a válaszok majd, hogy "kár volt elvenni", de tulajdonképpen mi a gond? Semmi konkrétumot nem írsz, csak azt,hogy hisztis. Lehet,hogy igazad van, de az éremnek két oldala van, mi az az ok, amiért hisztis? Mióta vagytok házasok, hogy zajlik a veszekedés, mit tesztek annak érdekében,hogy jobb legyen a helyzet, stb. ?
2012. nov. 18. 14:46
 4/12 anonim ***** válasza:
36%
Tudom, hogy a nők borzalmasak tudnak lenni, sajna én is ilyen vagyok...:( Mégis meghallgatnám a másik oldalt is, mert azért gyanús, hogy saját részről egyetlen hibát sem emltesz, az már eleve megbukik.
2012. nov. 18. 14:48
 5/12 anonim ***** válasza:
31%

Az lesz a vége még verni is fog.

Egyébként mi az a többesszám a végén?

2012. nov. 18. 14:49
 6/12 anonim ***** válasza:
72%
mióta vagytok házasok? mindig is ilyen volt, vagy mostanában kezdődött? lehet egy beszélgetés sokat segítene, ill. neked is érdemes lenne beismerni a hibáidat, mert mint mindenkinek, neked is vannak.
2012. nov. 18. 14:51
 7/12 anonim ***** válasza:
29%
Na már megint jönnek az ez csak az egyik oldal, kíváncsi lennék a másik oldalra is válaszok. Persze csak azért mert nem nő a kérdező.
2012. nov. 18. 14:51
 8/12 anonim ***** válasza:
91%

Kedves Kérdező!

Az én feleségem egy az egyben ilyen volt. Én mindent megtettem érte, anyagilag, érzelmileg, ő meg velem elkezdett iszonyú bunkó, hisztis, követelőző lenni, miközben mindenki mással jópofizott.

Elmentem egyedül egy pszichológushoz, és ő mondta, hogyha egy embert nagyon kiszolgálnak, és az biztosra veszi, akkor elkezdi követelni, és fokozatosan elkezd lenézni, mert te mindennel kiszolgálod, ő téged ezzel alacsonyabb értékűnek néz, és ezért is rajtad veri le a dolgokat, mert te vagy a "gyengébb" fél, és veled megteheti!

Magyarul minél papucsabb, szolgalelkűbb vagy, annál inkább azt érzi, hogy rajtad levezethei a feszültséget, te mindent elviselsz, beléd lehet rúgni stb.

Én úgy oldottam meg, hogy elkezdtem finoman fellépni a magam nevében. Vagyis elkezdtem nem kiszolgálni, ha bunkón válaszolt, akkor kikértem magamnak stb. Vagyis büszkeséget, erőt kell mutatnod. Ettől az én feleségem észhez tért, elkezdett jobban tisztelni, bocsánatot kért stb.

Tudatnod kell vele, hogy MEGÉRDEMLED az emberi bánásmódot, a tiszteletet és a hálát. Ekkor észbekap. csak abba rúgnak bele, aki gyengébb, és akiről tudják, hogy nem áll ki magáért. Szóval ez a megoldás.

Végül egyébként a feleségemmel elváltunk, alapvetően más okokból, de szerintem a feleségem jelleme is hozzájárult a dologhoz.

2012. nov. 18. 14:58
 9/12 anonim ***** válasza:
31%
Tényleg minek vetted el, ha "ritka hisztis"? Én is hisztis nőszemély vagyok, és maximum 1 hónap együtt járás kell ahhoz, hogy ez bárki számára nyilvánvalóvá váljon. Vagyis a feleséged sem tudott az esküvőig színlelni! Benned is van hiba, az 100%, nem kellett volna elvenni és most meg sírni!
2012. nov. 18. 14:59
 10/12 anonim ***** válasza:

"amit tudok megteszek a családomért és elég szar, hogy velem meg így viselkednek"

Kik? Nem csak a feleségeddel van baj, hanem az egész családdal?

Sajnos nem hinném, hogy aki ilyen hisztis típus az megváltozna. Talán ezért is jó, ha a házasságkötés előtt egy darabig együtt él az ember a másikkal, akkor már az elején kiderül az ilyesmi, nem tudom, nálatok ez hogy volt.

2012. nov. 18. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!