Mit lehet tenni ilyen esetben ha ilyen a feleségem?
Sajnálom kérdező rajtad már nem segít de ilyen nőt nem kell feleségül venni.
Próbáld megbeszélni vele, hogy téged mennyire bánt az hogy semmibe vesz.
Az lesz a vége még verni is fog.
Egyébként mi az a többesszám a végén?
Kedves Kérdező!
Az én feleségem egy az egyben ilyen volt. Én mindent megtettem érte, anyagilag, érzelmileg, ő meg velem elkezdett iszonyú bunkó, hisztis, követelőző lenni, miközben mindenki mással jópofizott.
Elmentem egyedül egy pszichológushoz, és ő mondta, hogyha egy embert nagyon kiszolgálnak, és az biztosra veszi, akkor elkezdi követelni, és fokozatosan elkezd lenézni, mert te mindennel kiszolgálod, ő téged ezzel alacsonyabb értékűnek néz, és ezért is rajtad veri le a dolgokat, mert te vagy a "gyengébb" fél, és veled megteheti!
Magyarul minél papucsabb, szolgalelkűbb vagy, annál inkább azt érzi, hogy rajtad levezethei a feszültséget, te mindent elviselsz, beléd lehet rúgni stb.
Én úgy oldottam meg, hogy elkezdtem finoman fellépni a magam nevében. Vagyis elkezdtem nem kiszolgálni, ha bunkón válaszolt, akkor kikértem magamnak stb. Vagyis büszkeséget, erőt kell mutatnod. Ettől az én feleségem észhez tért, elkezdett jobban tisztelni, bocsánatot kért stb.
Tudatnod kell vele, hogy MEGÉRDEMLED az emberi bánásmódot, a tiszteletet és a hálát. Ekkor észbekap. csak abba rúgnak bele, aki gyengébb, és akiről tudják, hogy nem áll ki magáért. Szóval ez a megoldás.
Végül egyébként a feleségemmel elváltunk, alapvetően más okokból, de szerintem a feleségem jelleme is hozzájárult a dologhoz.
"amit tudok megteszek a családomért és elég szar, hogy velem meg így viselkednek"
Kik? Nem csak a feleségeddel van baj, hanem az egész családdal?
Sajnos nem hinném, hogy aki ilyen hisztis típus az megváltozna. Talán ezért is jó, ha a házasságkötés előtt egy darabig együtt él az ember a másikkal, akkor már az elején kiderül az ilyesmi, nem tudom, nálatok ez hogy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!