Mit lehet tenni ilyen esetben ha ilyen a feleségem?
Figyelt kérdés
A feleségem ritka hisztis egy nő, ha van valami probléma a családban akkor csak én vagyok a hibás, ha esetleg olyan történik amiért ő lenne a felelős akkor azzal nincs semmi baj. Nem lehet vele megbeszélni a dolgokat mert egyböl elönti az ideg. Mindenkivel kedves aranyos velem meg tiszta hisztéria úgy , hogy a s.gge is ki van nyalva. Nem vagyok egy gazdag ember, de amit tudok megteszek a családomért és elég szar, hogy velem meg így viselkednek.2012. nov. 18. 14:41
11/12 anonim válasza:
Bizony, rengetegszer van olyan, amikor a nő nem hisztisnek indul, csak benne van a jellemében. Ehhez hozzáadódik, ha papucs férjet vesz el (mint a példában), és a dirigáló nőből kijön a hiszti, mert az ember a feszültséget ott vezeti le, akin levezetheti büntetlenül, és ez mindig a leggyengébb fél.
Te Kérdező most te vagy a gyengébb fél, rólad tudja, hogy veled megtehet bármit, beléd rúghat, te úgy is kiszolgálod meg megbocsátasz neki. Ezért rajtad vezeti le. Mert te vagy az, akivel ezt meg lehet csinálni. Ha kicsit megembereled magad, és dominánsan fellépsz, és tudatod vele, hogy VELED EZT NEM LEHET MEGCSINÁLNI, figyeld meg, hogy észbekap és el fog gondolkodni. Ennyi a trükk.
12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! A 8-as válaszoló nagyon okosat mondott! A levelek is hasznomra váltak, főleg a könyvajánlat!
2012. nov. 20. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!