11/74 anonim válasza:
Anyukám sokáig versenyszerűen úszott. Egyik példaképe után lettem Andrea. Húgom pedig kedvenc írónőjének egyik alakja után Emma. Apunak szerencsére mindkét név tetszett, így rábólintott. Ha fiúk lettünk volna, akkor a Márk nevet kapjuk, de nem lettünk :D
12/74 anonim válasza:
Hát anya olyan nevet akart, amit nem lehet becézni ->Vanda lettem, de a nagyiék ezt is megoldották: vanduska :) am a faluban ahol lakok, csak én vagyok Vanda :D
13/74 anonim válasza:
Nekem a nagymamám járt egy orvoshoz, akinek az asszisztense Franciska volt,és annyira megtetszett neki,hogy beajánlotta anyuéknak,hogy ha megszületek,és lány leszek,Franciska legyek...és az lettem.
Ha fiú lettem volna, akkor pedig Bálint.
15/74 anonim válasza:
Apukám mondott egy csomó lány nevet de annyunak csak a Bernadett tetszett, de szerencsére apám lebeszélte mert a vezetéknevem is b betűs. Aztán valahonnan jött a Nikolett és mindkettőjüknek tetszett. :) Nekem is! :)
16/74 anonim válasza:
Apum szülei nem fogadták el anyukámat a családja miatt, így mikor terhes lett a bátyámmal ki lett tagadva... vettek egy picike házat, a szomszéd nénike nagyon sokat segített anyukámnak, a bátyámnak is pótnagyija volt, lévén a nagyszülők közül egyik sem volt soha kíváncsi ránk. Én 10 évvel a bátyám után születtem, addigra tényleg nagyon megszerették a nénit. Anyukám 5 hónapos terhes volt velemi mikor meghalt, én róla kaptam a nevem, az Annát.
17/74 anonim válasza:
Anyukám féltestvéremmel volt terhes,
azt mondták az orvosok,hogy lány lesz.
Anya nagyon szerette volna a Georgina nevet,de amikor megszületett a féltestvérem,kiderült,hogy fiú lett.
Anya ezután terhes lett velem,és még mindig szerette volna a Georgina nevet.
Apa a Ninetta nevet szerette volna,de győzött anya akarata.
Aminek nagyon örülök,mert szeretem a nevemet,a Ninetta név nem tetszik,örülök,hogy nem az lettem :)
18/74 anonim válasza:
Anyukám kedvenc együttese a Rolling Stones volt, és mikor tini volt a frontember feleségét éppenséggel Biankának hívták. Neki nagyon megtetszett ez a név, így megfogadta, hogy ha lánya lesz, így fogják hívni :)
19/74 anonim válasza:
Engem a terhesség 7. hónapjáig fiúnak vártak, de mikor megtudták, hogy hopp, ő lány lesz, két név merült fel: az Adél és a Bianka. Mindig azon viccelődünk, hogy az utónévkönyvben csak az első néhány oldal lehetett meg :D Bianka lettem, de néhány távoli rokon Adélnak hív, mert valahogy nekik nem esett le, hogy mégse az lettem :D
20/74 anonim válasza:
Anyukám fiatal korában asszisztens volt gyerekorvos mellett, járt hozzájuk egy Eszter nevű kislány. Anyu nagyon szerette a kislányt, és azt mondta ha egyszer lánya lesz, az lesz a neve. Hát így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!