Annyira felháborító a kérésem, hogy letegye a cigarettát a családja miatt?
A szagtól fullad a gyerek.
Én is fulladok mindenféle füsttől,nem birja a tüdőm,nem kell rámfújni hogy köhögni kezdjek,elég ha valaki túl közel jön miután cigizett.
Az egy dolog, hogy itt most osztjuk az észt a dohányzásról való leszokásról.
Mindezek ellenére azért azt a kisebbik gyermeket nem kellene kivizsgáltatni, hogy vajon minden rendben van-e a légzőszerveivel kapcsolatban? Nem lehet, hogy esetleg asztma-gyanú, vagy egyéb légzőszervi problémák is meghúzódnak a háttérben?
Csak egy laikus kérdése, de ha ennyire erősen jelentkeznek nála ezek a tünetek, akkor én csak elvinném egy alapos kivizsgálásra.
Köszönöm a valaszaitokat!
Igen a kicsivel van gond, mert asztma gyanús, tejallergiás (laktóz és fehérje) és ekcémás, szóval elég sok összejött neki, pedig még nincs fél éves. Reménykedünk, hogy talán valamit kinő ezekből.
Én úgy érzem, hogy pont ezért még fontosabb lenne, hogy letegye a férjem a cigit, ő mégis támadásnak veszi ezt.
Amikor megismerkedtünk, napi 1-2 szálat szívott, mielőtt összeházasodtunk volna le is tette a cigit, majd néhány munkatársa miatt egy éve újból elkezdte először napi 1 dobozzal, mostanra már 2 doboz fogy naponta, pedig azóta a hangadó cigis kollégák már otthagyták a céget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!