Tényleg ennyire felháborító kérés, hogy ne gyújtsanak rá a házban?
Nálunk 4-ből 3-an dohányzunk elég erősen (napi 1 doboz vagy felette), mégis tartjuk magunkat ahhoz, hogy csak odakint.
Meg lehet szokni, gondolom nekik nehéz. Tegyél ki a verandára/előtető alá/bejárat mellé egy hamutartót, csak idő kérdése hogy megszokják. Mondjuk könnyebb ha van fedett külső rész, ahova nem ver az eső vagy nem esik a hó.
Nem felháborító, teljesen alap.
Csak hisztizett egy sort, hogy érvényesítse az akaratát.
Ne engedj az elvárásaidból!!!
A te házad, a te várad, a te szabályaid. Szerintem ez nem olyan egetverő kérés, amit ne lehetne simán teljesíteni.
Tartsd is magad ehhez, ha nem akarod, hogy a függönyeid, bútoraid, szőnyegeid mind-mind büdösek legyenek.
Nem beszélve a passzív dohányzás káros hatásairól...
Nálunk sem gyújthat rá benn senki, van előtető, kinn hamutartó, értelmes embernek ez nem gond.
Nem felháborító.
Az meg, hogy anyós erre elsírja magát... no comment.
1, Ezek baromi retek emberek. Én is dohányos vagyok, de soha nem gyújtanék rá a házban. Kocsmában, diszkóban, koncerteken más dolog, de otthon soha.
2, Ha már ebből baj van, akkor képzeld el, mi lesz ha együtt éltek. Az együttélés ettől sokkal durvább dolgokat hozhat... Képzelem milyen balhé lesz majd a számlámlák meg a takarítás miatt. Rituálisan felvágja az ereit?
Én nem hagynám, hogy odaköltözzön. lehet hogy nem ezzel az indokkal, de tuti nem.
Az anyósod büszkeségét sérti, hogy neki(k) kellene meghunyászkodni a menyük akarata előtt. Hiszen húha idősebbek, tapasztaltabbak, alapból irányítóbbak mint a fiatalok, vagyis gondolom ezt szokták meg.
Nem felháborító a kérésed, ha ez lett kialakítva a saját házatokban, ráadásul a ház ura is betartja, akkor elvárható tőlük is, hogy tiszteletben tartsák a kérésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!