Tényleg ennyire felháborító kérés, hogy ne gyújtsanak rá a házban?
Emberek!
Nem veszitek magatokat eszre, h a kerdezo egy hulye, aki ezt elvezi, h igazat adnak neki az emberek?
Köszönöm a válaszaitokat!
Bizonyos szempontból valóban hülye vagyok, mert nem gondoltam én ebbe bele, hogy milyen lesz, ha idejönnek. A mi családunkban senki sem dohányzott, így fogalmam sincs, mennyire erős lehet a cigi iránti vágy és a megszokások (reggel ágyban fekve az első cigi, este azzal alszanak el...), anyósom azóta is sértődötten mászkál és látványosan szenved, ha ki kell mennie rágyújtani. Nekem is elég kellemetlen volt, hogy ilyet kellett tőlük kérnem, mert azt gondoltam, hogy maguktól is felérik ésszel, hogy nem gyújtanak rá egy kisgyerek mellett. Nem jött össze. Tudom, hogy sok mindenben alkalmazkodniuk kell nekik is és nekünk is és tiszteletlen sem akarok velük lenni, de megfulladni sem akarok (napi 2-3 dobozzal szívnak).
Egyáltalán nem felháborító.
Én a saját apámmal vitatkozom mindig erről. Ő is erős dohányos, de nem hajlandó kimenni cigizni. Pedig tudja, hogy mennyire gyűlölöm a szagát, és már lassan ott tartok, hogy egy molekulányi füstöt megérzek... Antidohányos vagyok.
Családi összejöveteleken, a fél család dohányzik, természetesen egyszerre gyújtanak rá, 5 perc után vágni lehet a füstöt. És még én vagyok a szar, ha panaszkodni merek, hogy megfulladok, szellőztessünk. Arról nem beszélve, hogy apám már szörnyen köhög is emiatt, szóval nem is azt kéne neki mondani, hogy menjen ki cigizni, hanem, hogy szokjon le. De neeem, ő még az ágyban is rágyújt, az ágyneműje is tiszta büdös. Szörnyű.
Bocs, félig off volt, a lényeg, hogy szerintem nem felháborító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!