Szerinted felháborító?
A férjem tojás kereskedéssel foglalkozik.Van egy nagy telepe ahol tyúkjai vannak rengeteg.
A lényeg.:
A nagymamám megkért hogy menjek be hirdetést feladni a sz.infóhoz,hetente megjelenik.A férjem bent volt a városban és együtt beszaladtam.De előtte direkt nem mondtam neki.Kijöttem és kérdezgette minek voltam bent.Végül csak elmondtam.A Nagymamám 25db naposcsibét hirdettet meg,darabszámot nem írtam a hirdetésbe.Szóval tegnap megjelent a hirdetés ma a férjem felhívta,hogy neki kellene.De a nagyim mondta neki hogy pontosan úgy írom ahogyan a nagyim mondta hogy értsétek(Hát nem tudom mennyi kőne). A férjem mondta neki hogy 300db.A nagyim mondta hogy hát 25 volt de elkeltek még tegnap,de most 5db hamarosan kikel.És most ezen poénkodik és nekem rosszul esik.Ő nagyon nem jár a nagyimhoz,de azt mondja szóljon ha kiscsirke kell add neki,ne bohóckodjon.Ki vagyok rá akadva még sosem viselkedett ennyire bunkón.
A hirdetésben 25 csibe szerepelt. Akkor a férjed minek akart 300-at?
Ti a férjeddel nem kommunikáltok? Nem beszéltétek meg, hogy ő mennyi csibét akar? Ezt akkor tudtad meg, amikor mát telefonált?
Áhhh, a falusiak olyan buták!
Ha már butaságról beszélünk kezdjük nálad.
Ezt Írtam a kiírásban.:A Nagymamám 25db naposcsibét hirdettet meg,darabszámot nem írtam a hirdetésbe.
Igen,az utolsó hozzá szólónak igazat adok.Én is elmagyaráztam neki hogy a nagyimnak 45ezer kb a nyugdíja és jól jött neki az 5ezer forint is.És én szoktam neki bevásárolni is de azért még egy rossz szót sem szólt.Szóval nem értem ezt a viselkedését.Én tudom hogy ő hogy kezdte ő is kicsiben és mondtam neki ne felejtse el.Ekkor visszább vett.
mondjuk, ha vesszővel elválasztanád a tagmondatokat, és használnál szóközt, akkor könnyebben lehetne olvasni.
Ez egy nagy maszlag.
"De a nagyim mondta neki hogy pontosan úgy írom ahogyan a nagyim mondta hogy értsétek"
No comment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!