Annyira felháborító a kérésem, hogy letegye a cigarettát a családja miatt?
Olyan nincs hogy valaki nem tud leszokni,csak akarni kell.
Párom nagy dohányos volt,aztán megismert engem,én napi 1-2 szálat szivtam,de nem rászokva.Akkoriban emeltek nagyot a cigin,így úgy döntöttem,hogy azu a napi 1-2 szál is pénzkidobás,azt mondta,segitsek,ő is leteszi.Egyik napról a másikra.Első nap elvolt,másnap elkezdett szenvedni,fejfájás,rosszullét,rossz közérzet hisztivel párositva.Következő 1 hónapot végigszenvedte,dugiban vett cigit,én darabokra törtem,hisztizett,nyígott férfi léttére,de 24 órában együtt voltunk,nem volt lehetősége rágyújtani.Aztán abbamaradt a hiszti,elmentünk wellnesezni,gyógyfürdő,kitisztult annyira a tüdeje,hogy elkezdte zavarni a cigifüst. Most már eltelt jópár év,ő örült annak hogy kitiltották a cigiseket a szórakozóhelyekrők,mert már fullad a füsttől.És köszöni mai napig hogy segitettem leszokni.
A párom is elhagta a cigarettát.
33 éves és 14 éves kora óta füstöl.Azt mondta,hogy a slág a tortán az volt,amikor rájött,hogy élete során többet cigizett,mint nem.Akkor azt mondta,hogy vége...
Tőlem mehet a rizsa, hogy mennyire nehéz leszokni a cigiről (én is, és rajtam kívül százezrek meg tudták tenni, és meg is teszik, nap, mint nap! A gyengeség csak szánalmat kelt, főleg ha egy férfi mondja).
Soha nem fogadnám el azt, hogy a gyerekeimnek valaki rosszat tesz, legyen ez akár a saját apjuk (mellesleg a szemébe is mondanám, hogy az ilyen embert, aki szándékosan és tudatosan károsítja meg a gyermekei egészségét, nem tartom apának, mert így is van!) Az "APA" nem itt kezdődik!
Arra, hogy a gyerek az apja füstjében fullad, NINCS MENTSÉG! Egyenes lennék és megmondanám, ha még egyszer rá mer gyújtani a gyerekeink közelében, végeztünk! Nem sajnálnám érte, ha megszenvedi a leszokást, azt sem, ha befagy a töke a ház előtt, ha lejár cigizni, de a gyerekeim egészsége mindennél fontosabb!
N28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!