Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A legjobb családi munkamegoszt...

A legjobb családi munkamegosztás az ha a feleség otthon csinálja a házimunkát, a férj pedig elmegy dolgozni. Hogyan vélekednétek erről?

Figyelt kérdés

Ellenérvek érdekelnének.

Retorikai beszédre kell és mellette vagy ellene kell érvelni. Én ellene szeretnék, és már van pár érvem is de az kevés hogy 3-5 percig beszéljek erről folyamatosan.

Köszönöm előre is a segítséget.

2012. dec. 4. 17:35
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
A település ahol lakom nagyrészt gazdagabbak laknak. A feleség háztartásbeli, a férj menő vállalkozó, ügyvéd...stb. Tehát nincsenek anyagi problémáik. De őszintén, én nem tűrném azt el ahogy a férjeik viselkednek velük. Tipikusan azok a férfiak akik azt hiszik ha ők tartják el a nőt akkor mindent lehet. A szomszédoméktól is csak az üvöltését hallom, mert semmi nem jó amit feleség csinál. Csakhogy a pénz nagy úr.
2012. dec. 4. 18:10
 22/36 Joci84 válasza:
70%

"joci48

látszik,hogy pasi vagy..olyan álomvilágban élsz,hogy hihetetlen..."

Nem 48, hanem 84 :D ne öregíts :D

Akkor most ezt úgy értsem, hogy álomvilág, hogy akkor az jó amit akarok, csak mivel lehetetlen, ezért rossz?

Ja amúgy meg aki a kérdezőnek google-t ajánlja meg linkeket küldözget meg angolul írogat, attól kérdem én mért baj az, ha itt tesz fel ilyen kérdést? mért egyből a google? ennyi erővel soha ne lépj ide fel,mert kb a kérdések 99% ra ki lehetne googlézni a választ, csak van aki a másik véleményére kíváncsi nem egy google-ra De sanja trendi lett a bunkózás :D Így majd holnap a suliba vagy a melóhelyén el tudja mondani, hogy ő mekkora vagány hogy beszólt :D

2012. dec. 4. 18:16
 23/36 anonim ***** válasza:
75%

bocsi Jocikám, félre olvastam.

az a része álomvilág,hogy nincs erőszak, minden happy otthon stb stb. mert rohadtul nem.

másrészt én megvetem ezt a családi formát, bár nem zavar,hogy más így él, de én nőként karrier nélkül, otthon takarítva, gyerekeket nevelve...nem bírnék élni.

2012. dec. 4. 18:19
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a párkapcsolatok már messze nem olyan ideálisak, mint az anya-gyermek kapcsolat, ahol a gyermek maximálisan az anya gondjaira bízhatja magát, teljes bizalmát belévetve. Mégis, sokan ezt az érzelmi-egzisztenciális hálót szeretnék újra átélni a párkapcsolatukban, és jön a nagy csalódás, ha a párjuk mégsem úgy bánik velük, ahogy ők megbíztak bennük. Vagyis nagyot lehet koppanni, ha függünk a partnerünktől, főleg anyagilag a mai világban. Ezért szerintem minden embernek az a jó, ha önállóan is tud élni, és nem kényszerül más jóindulatára, pénzére, ha a bizalommal visszaélnek.
2012. dec. 4. 18:21
 25/36 Joci84 válasza:
75%
Semmi gond :D Akkor ezek szerint mi sose leszünk egy pár, ha nem tudod felvenni a családi formát :D a francba pedig most akartam ünnepélyesen megkérni a kezed :D Amúgy azzal nincs gond, ha karriert akar egy nő, csak ne napi 8-12 órában ja és ne térden :D Azért is írtam, hogy nem elzárva a külvilágtól
2012. dec. 4. 18:27
 26/36 anonim ***** válasza:
66%

rohadt jó a munkám, imádom..:)) sosem váltanám fel főzésre, meg mosásra..gyerekre sem.

bocsi hercegem, most ez nem jött össze:))

2012. dec. 4. 18:34
 27/36 Joci84 válasza:
A francba :D na mindegy, majd, ha főzni akarsz valakire akkor szólj :D Rám lehet :D A gyereket meg majd megbeszéljük :D az majd a kaja mennyiségétől és minőségétől függ :D
2012. dec. 4. 18:38
 28/36 A kérdező kommentje:

27/28.

Ha szabad tudni mit dolgozol? :)

2012. dec. 4. 18:41
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
állatkerti gondozó vagyok, na de nem Mo-n..szóval teljesen más, még a fizetés is jó, bár nem ez az első szempont. Igaz néha kell sz*rt is lapátolni, de mikor egy újszülött oroszlán van a kezem között...nekem az az élet:))
2012. dec. 4. 19:03
 30/36 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos kevés olyan pasi van, aki nem száll el attól, ha egyedül ő keresi a pénzt. Egyetlen olyan háztartásbeli barátnőm van, akinek a férje keresete közös számlára megy, mindkettejüknek van hozzá bankkártyája, és egyáltalán nem téma otthon, hogy ki kereste meg a pénzt. Bárhol máshol, ahol a nő otthon van, azt látom, hogy a férjétől kell mindenre kikunyerálnia a pénzt, az dönti el, hogy az alapvető háztartási szükségleteken felül mit vehet és mit nem. Én így sosem tudnék élni.
2012. dec. 4. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!