Volt feleség+lánya?
Figyelt kérdés
Párom voltja más férfi miatt elhagyta,volt egy kislányuk és válás után apasági vizsgálattal kiderült nem is páromé,majd attól független járt látogatóba az "apukájához" de az anyuka sok bunkó beszólásért megszakította velük a kapcsolatot értelem szerűen azóta nem jött a kicsi aki most iskolás,és nemrég felvették velünk a kapcsolatot,hogy jönne a kicsi,én páromon láttam szeretné látni de fél ha megint rá jön a nőre az 5p akkor mi lesz,én mondtam majd kiderül ha ettől boldogabb jöjjön a kicsi nekem csak ő számít (mi lassan 5-éve leszünk együtt és van egy 2 évesünk),így elméletileg jönni fog,szerintetek jó ötlet ez mert hát a kislányt az anya csak arra használja,hogy páromat vissza szerezze mert egyre jobban élünk és ő pont azért hagyta el anno mert alig jöttek ki,de ő persze nem akart dolgozni soha.2012. nov. 27. 17:00
2/2 anonim válasza:
Persze, szerintem is jöjjön nyugodtan. Egyébként ha több, mint x évig az apa nevelte, akkor is joga van a láthatáshoz, ha biológiailag nem ő az apa, ennek járjatok utána. Nem tilthatja el a nő a párodtól a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!