Mikor lesz probléma a gyerekvállalás kérdéséből?
Sziasztok!
Szóval a helyzet az, hogy én nem akarok gyereket, soha. Nem hazudozok, a kapcsolat legelején ezt közöltem is a párommal. Ő elmondta, hogy akar, én ennek ellenére is fenntartottam a véleményemet, tényleg nem fogok senki miatt szülni.
Azóta nem került témába, de a múltkor azt mondta, hogy annyira nem bánná, ha teherbe esnék. Akkor is elmondtam, hogy nem tartanám meg, mert nem akarok és egyébként sem fogok teherbe esni. (Legalábbis nagyon remélem, hogy a védekezési módszerem nem mond csődöt).
Úgy tűnik érti és nem is látom, hogy neki hú de iszonyú fontos lenne, de azért kicsit aggódom, hogy később talán balhé lesz belőle.
Ti mit gondoltok? Mikor szokott kijönni ez a probléma?
Én ha akarnék gyereket, akkor sem szülhetnék most, be kell fejeznem az iskolát, munkám az lesz, ezen nem aggódom, de akkor sem lenne jópár évig aktuális.
A párom viszont már jócskán benne van a korban.
Nem tudom ez számít-e a történet szempontjából.
Előre is köszönök minden választ!
Valóban próbálok segíteni.Csak ez így nem könnyű.Ha tovább szeretnéd ezt Velem fejtegetni,akkor el kell mesélned a mélyebben gyökeredző dolgokat is,ennek az egésznek a hátterét és picit nyitottabbnak kell lenned.:)
Nos először is "Ez nem egy olyan döntés, ami vagy bejön vagy nem."->Ez egy olyan döntés,ami BIZTOS,hogy "bejön".:)
Másodszor pedig amiket ezután írtál teljességgel képtelenség a szememben egyenlőre,majd kifejted,ha szeretnéd.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!