Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor lesz probléma a gyerekvá...

Mikor lesz probléma a gyerekvállalás kérdéséből?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval a helyzet az, hogy én nem akarok gyereket, soha. Nem hazudozok, a kapcsolat legelején ezt közöltem is a párommal. Ő elmondta, hogy akar, én ennek ellenére is fenntartottam a véleményemet, tényleg nem fogok senki miatt szülni.

Azóta nem került témába, de a múltkor azt mondta, hogy annyira nem bánná, ha teherbe esnék. Akkor is elmondtam, hogy nem tartanám meg, mert nem akarok és egyébként sem fogok teherbe esni. (Legalábbis nagyon remélem, hogy a védekezési módszerem nem mond csődöt).

Úgy tűnik érti és nem is látom, hogy neki hú de iszonyú fontos lenne, de azért kicsit aggódom, hogy később talán balhé lesz belőle.

Ti mit gondoltok? Mikor szokott kijönni ez a probléma?

Én ha akarnék gyereket, akkor sem szülhetnék most, be kell fejeznem az iskolát, munkám az lesz, ezen nem aggódom, de akkor sem lenne jópár évig aktuális.

A párom viszont már jócskán benne van a korban.

Nem tudom ez számít-e a történet szempontjából.

Előre is köszönök minden választ!

2012. dec. 4. 15:29
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
16-os vagyok.Nem egészen,inkább fogalmazzunk úgy ő "el tudná képzelni,de nem létkérdés" én nem igazán,de az észérvek miatt is(anygaiak,albérlet) ő is inkább a nem-re voksol.:-)
2012. dec. 4. 16:19
 22/42 anonim ***** válasza:
Nem a 2. válaszoló vagyok, nekem ez volt az egyetlen hozzászólásom a témához. 15. válaszoló vagyok
2012. dec. 4. 16:25
 23/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bókot, jól esett :)

Sajnos tényleg sokan furák ezen az oldalon és nem is azért, mert olyan hú de buták, (bár ilyen is akad) hanem ragaszkodnak a saját berögzött nézeteikhez és nem képesek elfogadni azt, hogy minden ember más. Az embert kategorizálni szinte csak számszerűsíthető adatok alapján lehet, mert a többi képlékeny és minden ember számára mást jelent.

2012. dec. 4. 16:47
 24/42 A kérdező kommentje:

Bocsáss meg 15. válaszoló, tényleg azt gondoltam, hogy a 2. vagy.

Ennek alapján pedig ne sértődj meg, a válaszoló a második hozzászólóra reagált így és úgy érzem személyesen neki szólt, még ha nem is határozta meg, nem az összes családos nőnek.

2012. dec. 4. 16:48
 25/42 anonim ***** válasza:
Semmi gond, csak nem szerencsés ilyen degradáló módon nyilatkozni. Egyébként én teljes mértékben el tudom fogadni, ha valaki nem akar gyereket, nem vagyunk egyformák.
2012. dec. 4. 16:51
 26/42 A kérdező kommentje:

Annyira nem volt degradáló, elvégre még csak nem is trágár szót használt :D

Szégyen vagy sem, komolyan elröhögtem magam :D

Hallottam már a szülésre, babákra ténylegesen degradáló szavakat, de ez semmi azokhoz képest :) Én nem szeretem ezeket használni, nekem semmi gondom azzal, aki gyereket szül és őszintén szólva ameddig az én életemet nem befolyásolja, addig marhára nem is érdekel.

Ha mondjuk a szomszéd kisgyereke keserítené meg minden szabad éjszakámat az üvöltésével, akkor nekem is lenne pár nyomdafestéket nem tűrő szavam, de ameddig ilyesmi nem áll fenn, addig felőlem lehet 20 is valakinek :)

2012. dec. 4. 16:59
 27/42 anonim ***** válasza:
90%
Sajnálom, én szültem, van egy 6 hónapos kisfiam és számomra ez sértő volt. További szép napot.
2012. dec. 4. 17:03
 28/42 anonim ***** válasza:
54%

13-as vagyok!

2-nek szántam a "pottyantást"!Nekem semmi bajom,se a gyerkekkel,se az anyukákkal,de nagyon kivagyok amikor ők degradáló módon nyiltakoznak a nem gyerekesekről.És ez utóbbi sajnos elég gyakori...:-(

2012. dec. 4. 17:15
 29/42 anonim ***** válasza:
9%

Na igen....Szomszéd 1 éves gyereke "kics a lakás,mozogni kell a gyereknek" felkáltással egész nap a folyosón rohangál és üvölt,belerugdal a bejárati ajtókba,stb...Mindezt általában este 11(!) körül hagyja abba...De ha bármit szólni mersz,hogy képzeled,hogy bántod őt a szentséges Anyát és a szentséges szivérő szakasztott gyermekét...Talán végig kellet volna gondolni szülök-e 30nm-es lakásba...Dehát becsúszot...Meg is kérdeztem(anyuka nem kis felháborodására),bocs de ti 30 felett nem tudtátok mitől lesz a gyerek...?:-D

Szóval vannak esetek amikor tényleg megesik,hogy az ember pottynatásnak vagy mégrosszbbanak titulálja a "dolgot",és sajna nem egy ilyen anyatigris van....

De tisztelet a kivétlenek :-D

2012. dec. 4. 17:25
 30/42 A kérdező kommentje:

Ez az utolsó sztori tényleg durva.

Főleg ha mondjuk hajnalban jársz dolgozni. Én volt, hogy hajnal 4-kor keltem, na akkor biztosan kivertem volna a botrányt, hogy ne rugdosódjon.

És ha nem fejeznék be, gyerekesség ide vagy oda, születésnapjukra óvszert ajándékoznék, felvilágosító meséket linkelnék nekik, hogyan születik a gyermek mesekönyvet felejtenék a folyosón.

Egyébként semmiféle kérlelés nem hatott? Mármint hogy maradjon már csendben,mert nem egyedül él egy tanyán, ahol kedvére szaladhatna meg zajonghatna?

2012. dec. 5. 00:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!