Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon félek, de a férjemnek...

Nagyon félek, de a férjemnek már nem akarok nemet mondani. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

33 évesek vagyunk mindketten, 10 éve házasok. A férjem mindig is akart gyereket, de én nem éreztem magam készen az anyaságra. Kértem 1-2 év haladékot, hátha megjön a kedvem hozzá időközben.

Közben elelt 10 év, én dolgoztam, amit nagyon szeretek, tanultam, utaztunk is sokat, és a hobbimmal is foglalkoztam. A férjemnek mindig azt mondtam, hogy "majd jövőre lesz baba".

Most jött el az a pont, hogy nem akar tovább várni. Ultimátumot adott, hogy bármennyire is szeret engem, vagy gyerek, vagy válás. Ebben teljesen igaza van, hiszen 10 éve vár, és nem vagyunk már olyan fiatalok. De ugyanakkor még annyi tervem van, annyi mindent szeretnék csinálni. Úgy érzem, hogy a gyerek akadályozna mindenben. Nem tudom elképzelni, hogy napi 24 órában egy baba körül forogjon az életem.

Anyu azt mondja, hogy, amint meglesz a baba másképp fogom gondolni, és meglátom, hogy milyen csodálatos dolog.

De mi van, ha nem? Ha megbánom?

Viszont a férjemet sem akarom elveszíteni, mert nagyon jó a házasságunk, és nagyon szeretjük egymást.

Szerintetek most mi a mákot csináljak???

2012. dec. 4. 13:28
 71/105 anonim ***** válasza:
80%
Dehogy fogad Ő örökbe, csak újra hülyíti a férjét.
2012. dec. 4. 16:54
 72/105 anonim ***** válasza:
76%
Az meg külön tetszett, hogy már az első(!!!) oldalon kétszer is a válás mellett döntöttél. Tényleg, nagyon szeretheted a férjed. Dehogy szereted, egy ilyen nő nem tudja mi a szeretet....csak meg ne tudja szegény...
2012. dec. 4. 16:57
 73/105 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon félek, de a férjemnek már nem akarok nemet mondani. Mit tegyek?

Az eszem megáll, a legelső kommentjeiben már kifejti, hogy a büdös életbe nem akar gyereket, később sem, legfeljebb majd örökbefogad...nem volt itt semmiféle dilemma! Minek írtad ki a kérdést??

Örökbefogadás, na persze, kérdező te még ahhoz is hülye vagy, hogy önmagaddal ne kerülj ellentmondásba! Rinyálsz, hogy egy baba mellet nem lesz időd semmire, miért egy örökbefogadott mellett talán lesz???? Vagy arra a kutyád vigyázna??

Te jó ég, nagy az isten állatkertje...

2012. dec. 4. 17:01
 74/105 anonim ***** válasza:
35%

Ti is rohadt nagy túlzásokba estetek.

Már miért lenne gusztustalan? Csak mert nem hajítja ki a férjét? Neki a gyerek az álma, neki meg nem. Győzzön, akinek több ereje van és ennyi. Én sem dobnék ki ezért senkit,mert nekem meg ő az álmom, és az enyém mindig fontosabb lesz,ezzel pedig mindenki így van, ha bevallja akkor is, ha nem, akkor is.

Aki pedig csak azért elhagyja a férjét, vagy feleségét, mert nem lesz közös gyerekük az mit tesz, ha a házastársáról kiderül,hogy nem lehet gyermeke?

2012. dec. 4. 17:02
 75/105 anonim ***** válasza:
32%
én sem fogok szülni, nem fogom feláldozni jó pár évem egy gyerekért. ez van, másnak az okoz örömet, ha halomra szüli a gyerekeket. mindenki más. örülök,hogy jól alakult a dolog.
2012. dec. 4. 17:07
 76/105 anonim ***** válasza:
77%

"De erre varrjatok gombot itt rinyáló ősanya-szülőmasinák!"

Ebből a mondatodból látszik az igai természeted. Egyáltalán nem értek veled egyet, de láss csodát, nincs még gyerekem, így Ősanya szülőmasina se vagyok.

Ha vennéd a fáradtságot elolvasni, azok a kommentek amikben szidnak 90%-ban arról szólnak, hogy a férjeddel hogy bántál (hitegetted stb) és nem arról, hogy te nem akarsz gyereket!

Szövegértés egyes! Leülhetsz!

2012. dec. 4. 17:09
 77/105 anonim ***** válasza:
72%
mekkora idiota ez, jobb is hogy nem szul gyereket
2012. dec. 4. 17:20
 78/105 anonim ***** válasza:
60%

Aztán még milyen büszke a fejére,hogy ő győzött,és a férje inkább lemondott a vágyáról,amivel 10!éven át hitegette.

Hát legyél büszke magadra...tényleg nagyon rafinált vagy.:)

Most jön majd, vagy újabb 10éven át a talán majd egyszer fogadunk örökkbe egy szerencsétlen árvát cimü mese,hogy azért mégiscsak meglegyen a mese annak a szerencsétlenek aki szeret Téged...

Minden vagy csak korrekt és igazán szerelmes nem.

Még neked áll fentebb...Meg persze mindenki aki nem ért veled egyet egy szánalmas szülőmasina mi.

Most komolyan ha a szivedre teszed a kezed őszintén úgy érzed korrekt voltál és igazságos...?

Ha igen akkor inkább nem irtam semmit,mert menthetetlen vagy.Mondjuk egy ilyen embernek tényleg nem való gyerek én csak a férjedet sajnálom,hogy ilyen jól behálóztad de hát ez van.

2012. dec. 4. 17:53
 79/105 anonim ***** válasza:
85%
Nem értem, hogyan lehettél ilyen önző. Láttad, olvastad amit leírtál? Hogy mondhatod, hogy szereted a férjed, hogy nem akarod elveszíteni? Tíz hosszú évig csak hitegetted, Ő melletted maradt és elfogadta a kérésedet, mert Ő igazán szeret, Te pedig most, hogy választani kell, elhagyod. Elvettél tíz évet az életéből, már rég a gyerekeivel lehetne, boldog lenne. Úgy tűnik az egész házasság alatt Téged csak a saját boldogságod érdekelt. Természetesen ne szülj csak a férjed kedvéért, akit nem is szeretsz, de nem értem, miért nem váltál el már korábban.
2012. dec. 4. 18:06
 80/105 anonim ***** válasza:
64%

Na, ez a kommented gyönyörű volt. Még szerencse, hogy nem akarod magad reprodukálni, belőled egy is sok. Egy önző, önimádó nő vagy, aki arra ilyen büszke, hogy ahelyett, hogy elengednéd a férjed, hogy egy olyan nőt találjon, aki igazán szereti, egy újabb hazugsággal ott tartod. Soha nem kívántam senkinek ilyet, de remélem, a férjednek egyszer kinyílik a szeme és kérdezés nélkül lelép.

Inkább vagyok ősanya, minthogy egy olyan érzéketlen ember legyek, aki úgy viselkedik, ahogy te azzal az emberrel, akit állítólag szeret. Na, erre varrjál gombot, te önzőség mintaképe.

Egyébként minek írtad ki a kérdést, ha azokat leszólod, akik nem értenek veled egyet? Inkább nézz magadba, épp itt lenne az ideje.

2012. dec. 4. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!