Nagyon félek, de a férjemnek már nem akarok nemet mondani. Mit tegyek?
33 évesek vagyunk mindketten, 10 éve házasok. A férjem mindig is akart gyereket, de én nem éreztem magam készen az anyaságra. Kértem 1-2 év haladékot, hátha megjön a kedvem hozzá időközben.
Közben elelt 10 év, én dolgoztam, amit nagyon szeretek, tanultam, utaztunk is sokat, és a hobbimmal is foglalkoztam. A férjemnek mindig azt mondtam, hogy "majd jövőre lesz baba".
Most jött el az a pont, hogy nem akar tovább várni. Ultimátumot adott, hogy bármennyire is szeret engem, vagy gyerek, vagy válás. Ebben teljesen igaza van, hiszen 10 éve vár, és nem vagyunk már olyan fiatalok. De ugyanakkor még annyi tervem van, annyi mindent szeretnék csinálni. Úgy érzem, hogy a gyerek akadályozna mindenben. Nem tudom elképzelni, hogy napi 24 órában egy baba körül forogjon az életem.
Anyu azt mondja, hogy, amint meglesz a baba másképp fogom gondolni, és meglátom, hogy milyen csodálatos dolog.
De mi van, ha nem? Ha megbánom?
Viszont a férjemet sem akarom elveszíteni, mert nagyon jó a házasságunk, és nagyon szeretjük egymást.
Szerintetek most mi a mákot csináljak???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!