A férjem szerintem megcsal. Szerinted is?
Szombaton mondta, hogy elmegy a barátaival sörözni. Aztán én otthon üldögéltem és neteztem és gyszer csak a Facebook-on láttam egy bejegyzést amiben a férjem meglett jelölve. Egy 19 éve lány check-in-elt egy kb. 60 kilométerre lévő étteremből. Pár perc után eltűnt a bejegyzés. Gondolom a csaj rájött, hogy ez rossz ötlet volt. Aztán megpróbáltam felhívni a férjem, de kivolt kapcsolva. Ez nem olyan meglepő sokszor kiszokta magát kapcsolni mert a munkájából kifolyólag sokan hívogatják még hétvégén este is. Aztán próbáltam hívni a legjobb barátját, de ő is kivolt kapcsolva.
Aztán tegnap kérdeztem tőle, hogy merre járt előző éjszaka és azt mondta, hogy csak ittak meg dumáltak a barátaival.
Szerintem meg a barátnőm szerint is biztosan megcsal azzal a lánnyal. Szerintetek is?
A helyzetet még nehezíti, hogy ha valóban megcsalásról van szó, akkor hiába kérdezi meg az ember a párját, nyilvánvaló, hogy TAGADNI FOG. Tehát a Kérdező még a saját párjától se tudhatja meg, tehát még ez a teher és megalázás érzet is rajta van, és ezért sem tudhatja, hogy mi az igazság.
Borzasztóan érzéketlen és buta volt a legtöbb válaszadó. Képtelen átérezni, milyen ilyen helyzetben lenni. Amikor egy csomó jel a megcsalásra mutat, de nem számíthatsz a párod őszinteségére, mert úgyis tagadni fog, ha van valami. És mindez nagyon megalázó.
És még valami! Nem azért érzéketlen a válaszolók nagy része, mert még sose látott ilyet, hanem mert ennyiből mi honnan tudnánk..ez kicsit bonyolultabb.
A másik dolog meg,aki már volt ilyen helyzetben az tudja, hogy nem úgy kéne viselkedni, mint egy nyeletlen első áldozó, ahogyan azt a kérdező teszi. Higgadtabban, kimértebben állnék ehhez a témához, úgy talán van esélyem többet megtudni. A kérdező meg kétségbeesetten nekiesett a férjének és egy vadidegen csajnak is..Gratulálok! A további információszerzésnek annyi.
Sziasztok!
Fúúú de le tudjátok szólni a kérdezőt,viszont abban biztos vagyok,hogy ha veletek fordulna ilyen elő,ti is biztos rögtön a megcsalásra gondolnátok egy ilyen fura eseménysorozat után,na meg persze hogy számonkérés után csak hebegett,habogott a csávó.....de könnyen tudtok ítélkezni,gondolom akik leszólták a kérdezőt,egyedülállóak,vagy boldog párkapcsolatban élnek.
Erre én is kíváncsi vagyok!
Amúgy az lenne az igazi, utánamennél vagy valamelyik barátnőd követné akit nemigazán ismer.
Nem tudom, h van-e másik kocsitok és van-e jogsid, de én saját autóval, ha az nincs akkor tuti hívtam volna valakit akinek van és nesze itt egy kis lóvé (bármennyi amennyit rászánsz ) vigyél most ide és ide, és ott vagy, látod, h mi van, szemtől szembe mondja meg az igazat!
Jövőben: Figyeld a csajt és, ha egyszer megint étteremben van, vagy múzeumban vagy színházban, valami gyanús helyen és a párod nincs Veled, és pont oda tudsz menni menj oda! És akkor a saját szemeddel fogod látni a dolgokat. Én ezt tenném. Ha kell követném is a páromat!
24/N
55-ös. "egyedülállóak,vagy boldog párkapcsolatban élnek."
Ki az a hülye, aki boldogtalan párkapcsolatban él?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!