Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem szerintem megcsal....

A férjem szerintem megcsal. Szerinted is?

Figyelt kérdés

Szombaton mondta, hogy elmegy a barátaival sörözni. Aztán én otthon üldögéltem és neteztem és gyszer csak a Facebook-on láttam egy bejegyzést amiben a férjem meglett jelölve. Egy 19 éve lány check-in-elt egy kb. 60 kilométerre lévő étteremből. Pár perc után eltűnt a bejegyzés. Gondolom a csaj rájött, hogy ez rossz ötlet volt. Aztán megpróbáltam felhívni a férjem, de kivolt kapcsolva. Ez nem olyan meglepő sokszor kiszokta magát kapcsolni mert a munkájából kifolyólag sokan hívogatják még hétvégén este is. Aztán próbáltam hívni a legjobb barátját, de ő is kivolt kapcsolva.

Aztán tegnap kérdeztem tőle, hogy merre járt előző éjszaka és azt mondta, hogy csak ittak meg dumáltak a barátaival.

Szerintem meg a barátnőm szerint is biztosan megcsal azzal a lánnyal. Szerintetek is?

2012. dec. 3. 07:17
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
97%

A helyzetet még nehezíti, hogy ha valóban megcsalásról van szó, akkor hiába kérdezi meg az ember a párját, nyilvánvaló, hogy TAGADNI FOG. Tehát a Kérdező még a saját párjától se tudhatja meg, tehát még ez a teher és megalázás érzet is rajta van, és ezért sem tudhatja, hogy mi az igazság.

Borzasztóan érzéketlen és buta volt a legtöbb válaszadó. Képtelen átérezni, milyen ilyen helyzetben lenni. Amikor egy csomó jel a megcsalásra mutat, de nem számíthatsz a párod őszinteségére, mert úgyis tagadni fog, ha van valami. És mindez nagyon megalázó.

2012. dec. 7. 23:41
 52/58 anonim ***** válasza:
78%
Le lehet sajnálni a facebookot, de nekem sajnos pont a face miatt derült ki, hogy a kedves párom párhuzamosan több csajt is fűzött mellettem. Veszélyes találmány.
2012. dec. 8. 00:41
 53/58 anonim ***** válasza:
28%
Jaj! Babám! Okosabb is lehetnél! Megkérdezed? Mire számitottál,h könnyek között bevallja,h megd.gott egy másik nőt? Ha már ilyen vérprofi vagy kombinálásban,tudhatnád,h ezt nem így kéne. Ha megcsalt,így sose fogod kideríteni. Meg írni a csajnak??? Milyen jót röhöghet most rajtad! És igaza is van. Amúgy tegnap éjszaka hol járt a férjed,hogy te itt gyk-ztál éjfélig? Én csak azt nem értem,h kiírsz ide 2sort,ami alapján a többség azt mondja,h nem csalt meg,erre te besérülsz. Azt szeretnéd hallani,h megcsalt? Akkor ezt írjuk! Milyen már itt vadidegenek véleményét kikérni az életed egy kiragadott mozzanatával kapcsolatban,majd leb...ni mindenkit,aki válaszolni mer.
2012. dec. 8. 07:28
 54/58 anonim ***** válasza:
22%

És még valami! Nem azért érzéketlen a válaszolók nagy része, mert még sose látott ilyet, hanem mert ennyiből mi honnan tudnánk..ez kicsit bonyolultabb.

A másik dolog meg,aki már volt ilyen helyzetben az tudja, hogy nem úgy kéne viselkedni, mint egy nyeletlen első áldozó, ahogyan azt a kérdező teszi. Higgadtabban, kimértebben állnék ehhez a témához, úgy talán van esélyem többet megtudni. A kérdező meg kétségbeesetten nekiesett a férjének és egy vadidegen csajnak is..Gratulálok! A további információszerzésnek annyi.

2012. dec. 8. 07:47
 55/58 anonim ***** válasza:
94%

Sziasztok!

Fúúú de le tudjátok szólni a kérdezőt,viszont abban biztos vagyok,hogy ha veletek fordulna ilyen elő,ti is biztos rögtön a megcsalásra gondolnátok egy ilyen fura eseménysorozat után,na meg persze hogy számonkérés után csak hebegett,habogott a csávó.....de könnyen tudtok ítélkezni,gondolom akik leszólták a kérdezőt,egyedülállóak,vagy boldog párkapcsolatban élnek.

2012. dec. 8. 09:57
 56/58 anonim ***** válasza:
55%
azóta mi van veletek, kiderült valami?
2012. dec. 8. 11:25
 57/58 anonim ***** válasza:
56%

Erre én is kíváncsi vagyok!

Amúgy az lenne az igazi, utánamennél vagy valamelyik barátnőd követné akit nemigazán ismer.

Nem tudom, h van-e másik kocsitok és van-e jogsid, de én saját autóval, ha az nincs akkor tuti hívtam volna valakit akinek van és nesze itt egy kis lóvé (bármennyi amennyit rászánsz ) vigyél most ide és ide, és ott vagy, látod, h mi van, szemtől szembe mondja meg az igazat!

Jövőben: Figyeld a csajt és, ha egyszer megint étteremben van, vagy múzeumban vagy színházban, valami gyanús helyen és a párod nincs Veled, és pont oda tudsz menni menj oda! És akkor a saját szemeddel fogod látni a dolgokat. Én ezt tenném. Ha kell követném is a páromat!

24/N

2012. dec. 8. 22:49
 58/58 anonim ***** válasza:
0%

55-ös. "egyedülállóak,vagy boldog párkapcsolatban élnek."

Ki az a hülye, aki boldogtalan párkapcsolatban él?

2013. júl. 5. 16:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!