Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem szerintem megcsal....

A férjem szerintem megcsal. Szerinted is?

Figyelt kérdés

Szombaton mondta, hogy elmegy a barátaival sörözni. Aztán én otthon üldögéltem és neteztem és gyszer csak a Facebook-on láttam egy bejegyzést amiben a férjem meglett jelölve. Egy 19 éve lány check-in-elt egy kb. 60 kilométerre lévő étteremből. Pár perc után eltűnt a bejegyzés. Gondolom a csaj rájött, hogy ez rossz ötlet volt. Aztán megpróbáltam felhívni a férjem, de kivolt kapcsolva. Ez nem olyan meglepő sokszor kiszokta magát kapcsolni mert a munkájából kifolyólag sokan hívogatják még hétvégén este is. Aztán próbáltam hívni a legjobb barátját, de ő is kivolt kapcsolva.

Aztán tegnap kérdeztem tőle, hogy merre járt előző éjszaka és azt mondta, hogy csak ittak meg dumáltak a barátaival.

Szerintem meg a barátnőm szerint is biztosan megcsal azzal a lánnyal. Szerintetek is?

2012. dec. 3. 07:17
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
86%

Most ne haragudj,de ebből hogy a fenéből következtessük ki,hogy megcsalt e,vagy sem.

Úgyis lesz aki szerint igen,meg olyan is,aki szerint nem.

Mi nem ismerjük a párodat,a kapcsolatotokat,te viszont igen...ezt neked kéne érezned,tudnod!

Miért nem beszélsz vele,említed meg neki a dolgot.

Ne a gyakori kérdések felhasználóinak a válaszából fogod megtudni,hogy megcsalt e,vagy sem....

2012. dec. 3. 07:55
 12/58 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem te csalod meg. Bizonyítsd az ellenkezőjét. Kb. ilyen a helyzet. Eleve elkönyvelted megcsalásnak,innentől kezdve mindent "jelnek" gondolsz.
2012. dec. 3. 08:02
 13/58 anonim ***** válasza:
79%

Mi az a check-in?

Nincs Facebook-om,de ebből úgyse fogod megtudni a megcsalást.Szerintem ne kérdezz semmit úgyis letagadja,ha úgy is volt.Inkább jobban figyelj oda,milyen új szokásokat veszel észre rajta és akkor ha van ilyen elképzelhető,hogy van valami.

2012. dec. 3. 08:06
 14/58 anonim ***** válasza:
26%

Ha megcsal, azt csakis magadnak köszönheted. Féltékenykedzs, birtokolni akarsz, jeleket keresel?

Hol vannak a barátnőid? Miért nem mégy te is el otthonról szombaton este bulizni?

Hát honnan a fészkes fenéből tudjam én innen, a drót végéből, hogy megcsal-e téged a férjed?!

2012. dec. 3. 08:15
 15/58 anonim ***** válasza:
38%

Eleve elgondolkodtató,hogy miért nem mentél vele,miért nem közösen buliztok,mi mindenhová együtt megyünk,nem szeretünk külön szórakozni,ha tetszik a haverjainak tetszik,ha nem,nem.

Amúgy nem hívott,nem kérdezte meg,hogy nem mész e vele,mert akkor nem hiszem hogy hívott volna,ha le akart valakivel feküdni,és ez meg volt beszélve az illetővel....

Szerintem azért vagy ilyen gyanakodó,mert eleve nem jó a kapcsolat,ha az lenne,nem féltékenykednél....

2012. dec. 3. 08:22
 16/58 anonim ***** válasza:
18%
Ja, szerintem is te csalod meg és magadból indulsz ki, ennyi erővel.
2012. dec. 3. 08:27
 17/58 anonim ***** válasza:
83%
Csak én nem tudom, mi az a check-in?
2012. dec. 3. 08:51
 18/58 anonim ***** válasza:
80%

Gyanús!

Nekem az nem tetszene, hogy a telefonja is ki volt kapcsolva..

Mikor hazaért, mit mondott?

2012. dec. 3. 09:07
 19/58 anonim ***** válasza:
86%
Velem már előfordult, hogy véletlenül más nevét jelöltem be (felugrik egy kis fül), szóval simán lehet, hogy ez történt. Így persze érthető is, hogy törölte a lány.
2012. dec. 3. 09:09
 20/58 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem te nem bízol a férjedben. Millió oka lehet annak, hogy a lány ezt csinálta. Akár félrekattintás, de akár rosszindulat is, ha pl. szerelmes a férjedbe és emiatt szét akar választani titeket. Vagy veled akar kiszúrni.

Nem szabad az ilyennek hitelt adni. Beszélj a férjednek, mondd el, hogy mi volt, járjatok a végére közösen. De pusztán amiatt, hogy egy vadidegen kiposztolt valamit, ne vonj le hosszútávú következtetéseket.

2012. dec. 3. 09:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!