A férjem szerintem megcsal. Szerinted is?
Szombaton mondta, hogy elmegy a barátaival sörözni. Aztán én otthon üldögéltem és neteztem és gyszer csak a Facebook-on láttam egy bejegyzést amiben a férjem meglett jelölve. Egy 19 éve lány check-in-elt egy kb. 60 kilométerre lévő étteremből. Pár perc után eltűnt a bejegyzés. Gondolom a csaj rájött, hogy ez rossz ötlet volt. Aztán megpróbáltam felhívni a férjem, de kivolt kapcsolva. Ez nem olyan meglepő sokszor kiszokta magát kapcsolni mert a munkájából kifolyólag sokan hívogatják még hétvégén este is. Aztán próbáltam hívni a legjobb barátját, de ő is kivolt kapcsolva.
Aztán tegnap kérdeztem tőle, hogy merre járt előző éjszaka és azt mondta, hogy csak ittak meg dumáltak a barátaival.
Szerintem meg a barátnőm szerint is biztosan megcsal azzal a lánnyal. Szerintetek is?
Most ne haragudj,de ebből hogy a fenéből következtessük ki,hogy megcsalt e,vagy sem.
Úgyis lesz aki szerint igen,meg olyan is,aki szerint nem.
Mi nem ismerjük a párodat,a kapcsolatotokat,te viszont igen...ezt neked kéne érezned,tudnod!
Miért nem beszélsz vele,említed meg neki a dolgot.
Ne a gyakori kérdések felhasználóinak a válaszából fogod megtudni,hogy megcsalt e,vagy sem....
Mi az a check-in?
Nincs Facebook-om,de ebből úgyse fogod megtudni a megcsalást.Szerintem ne kérdezz semmit úgyis letagadja,ha úgy is volt.Inkább jobban figyelj oda,milyen új szokásokat veszel észre rajta és akkor ha van ilyen elképzelhető,hogy van valami.
Ha megcsal, azt csakis magadnak köszönheted. Féltékenykedzs, birtokolni akarsz, jeleket keresel?
Hol vannak a barátnőid? Miért nem mégy te is el otthonról szombaton este bulizni?
Hát honnan a fészkes fenéből tudjam én innen, a drót végéből, hogy megcsal-e téged a férjed?!
Eleve elgondolkodtató,hogy miért nem mentél vele,miért nem közösen buliztok,mi mindenhová együtt megyünk,nem szeretünk külön szórakozni,ha tetszik a haverjainak tetszik,ha nem,nem.
Amúgy nem hívott,nem kérdezte meg,hogy nem mész e vele,mert akkor nem hiszem hogy hívott volna,ha le akart valakivel feküdni,és ez meg volt beszélve az illetővel....
Szerintem azért vagy ilyen gyanakodó,mert eleve nem jó a kapcsolat,ha az lenne,nem féltékenykednél....
Gyanús!
Nekem az nem tetszene, hogy a telefonja is ki volt kapcsolva..
Mikor hazaért, mit mondott?
Szerintem te nem bízol a férjedben. Millió oka lehet annak, hogy a lány ezt csinálta. Akár félrekattintás, de akár rosszindulat is, ha pl. szerelmes a férjedbe és emiatt szét akar választani titeket. Vagy veled akar kiszúrni.
Nem szabad az ilyennek hitelt adni. Beszélj a férjednek, mondd el, hogy mi volt, járjatok a végére közösen. De pusztán amiatt, hogy egy vadidegen kiposztolt valamit, ne vonj le hosszútávú következtetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!