A férjem szerintem megcsal. Szerinted is?
Szombaton mondta, hogy elmegy a barátaival sörözni. Aztán én otthon üldögéltem és neteztem és gyszer csak a Facebook-on láttam egy bejegyzést amiben a férjem meglett jelölve. Egy 19 éve lány check-in-elt egy kb. 60 kilométerre lévő étteremből. Pár perc után eltűnt a bejegyzés. Gondolom a csaj rájött, hogy ez rossz ötlet volt. Aztán megpróbáltam felhívni a férjem, de kivolt kapcsolva. Ez nem olyan meglepő sokszor kiszokta magát kapcsolni mert a munkájából kifolyólag sokan hívogatják még hétvégén este is. Aztán próbáltam hívni a legjobb barátját, de ő is kivolt kapcsolva.
Aztán tegnap kérdeztem tőle, hogy merre járt előző éjszaka és azt mondta, hogy csak ittak meg dumáltak a barátaival.
Szerintem meg a barátnőm szerint is biztosan megcsal azzal a lánnyal. Szerintetek is?
Honnan tudod, hogy élek én?
Agyal rajta mindig a fene.
Aki viszont ezeket nem látja legalább gyanús jelnek az több mint naiv és megis érdemli ha megcsalják.
Nem tudom, a válaszolók miről beszélnek, de szerintem tévednek. A kérdező nem állt lesben, hanem véletlenszerűen megjelent a facebookon egy infó, amit egy csaj tett fel, hogy a kérdező férjével van egy étteremben. Ehhez nem kell paranoiásnak lenni, hogy az embernek gyanús legyen. Hiába bízik az ember a férjében, ha egyszer kiderül valami olyan dolog, ami nagy gyanús vagy megmagyarázhatatlan.
Itt nem arról van szó, hogy a Kérdező lesben állva figyelt, hanem véletlenül felugrott egy tök gyanús dolog, ami teljesen értelmezhetetlen, és csak úgy van értelme, ha a férje egy csajjal volt együtt egy étteremben.
Szerintem jogos, hogy ez elgondolkodtatott, de a baj tényleg az, hogyha valóban megcsal ezzel a lánnyal, akkor a barátai szerintem falazni fognak neki, tehát tőlük nem fogod megtudni.
45-ös vagyok. Viszont az is a dologhoz tartozik, hogyha a kapcsolatotok nem túl jó (lapos, unalmas, monoton, nincsen az együtt töltött időben izgalom stb.), akkor arra nagyobb valószínűséggel mondom, hogy megcsalhat, mintha minden rendben lenne és élvezetes, örömteli kapcsolatotok lenne.
Szóval ez ettől is függ, hogy milyen a kapcsolatotok? Ha rossz, akkor előbb a kapcsolat rendbetételével kell kezdeni. Mert lehet, hogy rájössz és bebizonyosodik, de az nem old meg semmit.
Mindig a kapcsolat elromlásából indul ki a megcsalás, tehát a kapcsolaton kell javítani, ha az rossz, ott dől el az egész, nem azon, hogy megcsal-e vagy nem,
"Ha valaki nem féltékeny és élni hagyja a másikat, nem telepszik rá és nem lesegeti az naív? Nem értelek kedves kérdező..."
Én nem vagyok féltékeny, de hülye és vak sem vagyok.
Én nagyon is élni hagytam, soha nem telepedtem rá. Ha az a rátelepedős fajta lennék gondolod, hogy megszokott lenne, hogy eljár a barátaival hétvégente? Mellesleg melyik válaszomból olvasod azt ki, hogy én lesegetem? Idézd légyszíves!
Én sem értelek téged. Komolyan nem.
47-es!
Itt a Kérdező egyáltalán nem telepedett rá, nem figyelte lesben stb., hanem teljesen véletlenül bukkant fel egy infó, hogy egy idegen lánnyal volt egy étteremben!
Ez ellen nem véd a bizalom meg a sok szép szlogen, amit mondasz. Ha már van valami gyanús, semmi mással nem magyarázható jel, akkor az ember kénytelen arra odafigyelni, bármennyire is bízik a párjában!
A bizalom meg a szabadon hagyás meg a sok szép dolog teljesen természetes, és ezzel nincs is baj. A baj akkor van, amikor vannak olyan jelek, amik semmi mással nem magyarázhatók. Ilyenkor egy ember, bármennyire is megbízott a párjában, és bármennyire szabadon engedte, elkezd aggódni és félni!
Hogyha már megvan a baj, vagy az egyértelmű jelek ott vannak, amik a megcsalásra utalnak, akkor feldughatod magadnak a bizalmat meg a szabadságot, ugyanis akkor minden normális ember beparázik és felmerül benne a félelem. Nem értem, hogy a válaszolók ennyire nem értik vagy érzik át ezt a helyzetet?! Vagy ennyire buták?
Itt nem arról van szó, hogy a Kérdező előre rátelepedett, figyelte, tiltotta bármitől stb. Hanem arról van szó, hogy megjelent egy semmi mással nem magyarázható jel, miszerint egy másik lánnyal volt együtt kettesben egy étteremben. Erre természetes szerintem, hogy kicsit elgondolkodik az ember, pláne, ha a párja teljesen mást mondott arról, hogy hova megy! Ez már több, hazugságra utaló jel, ami aggaszthatja az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!