Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem szerintem megcsal....

A férjem szerintem megcsal. Szerinted is?

Figyelt kérdés

Szombaton mondta, hogy elmegy a barátaival sörözni. Aztán én otthon üldögéltem és neteztem és gyszer csak a Facebook-on láttam egy bejegyzést amiben a férjem meglett jelölve. Egy 19 éve lány check-in-elt egy kb. 60 kilométerre lévő étteremből. Pár perc után eltűnt a bejegyzés. Gondolom a csaj rájött, hogy ez rossz ötlet volt. Aztán megpróbáltam felhívni a férjem, de kivolt kapcsolva. Ez nem olyan meglepő sokszor kiszokta magát kapcsolni mert a munkájából kifolyólag sokan hívogatják még hétvégén este is. Aztán próbáltam hívni a legjobb barátját, de ő is kivolt kapcsolva.

Aztán tegnap kérdeztem tőle, hogy merre járt előző éjszaka és azt mondta, hogy csak ittak meg dumáltak a barátaival.

Szerintem meg a barátnőm szerint is biztosan megcsal azzal a lánnyal. Szerintetek is?

2012. dec. 3. 07:17
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:

Azóta nyomoztam egy kicsit.

Én azthittem, hogy a törzshelyükre megy. Ami egy söröző/pub szerűség nem olyan messze. Ezért nem is kérdeztem meg mielőtt elmegy, hogy hova megy. Mert megvoltam róla győződve, hogy ide megy mert mindig ide mennek.

Kiderült, hogy azon az éjszakán annak a baráti társaságnak csak két tagját látták a helyen és egyik se a férjem volt.

A másik dolog amin csak ma délután gondolkoztam el, hogy nem ivott azon az éjszakán. Nem tudom mikor ért haza, de én kettőig fent voltam és ő még nem volt itthon meg kocsival jött haza. Ez azért meglepő mert úgy szokta csinálni, hogy elmegy kocsival és a törzshelyük előtt hagyja a kocsit és hazajön gyalog vagy taxival a kocsiért meg elmegy másnap. Ittasan sose vezet. Szóval nem ivott. Ami megint csak furcsa már csak azért is mert eleve azzal a szándékkal ment el itthonról, hogy iszik. Na meg nem is úgy ismerem mint aki a barátaival eltudd tölteni egy szombat éjszakát úgy, hogy ne igyon.

Szóval minden oldalról nagyon sántít a történet. Alig várom már, hogy hazaérjen és kérdőre vonjam.

2012. dec. 3. 17:53
 32/58 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne ess neki egyből szerintem,próbálj meg vele higgadtan beszélni,nehogy letámadd!

Szépen nyugodtan mond el neki azokat a dolgokat,amiket ide leírtál,és tedd hozzá,hogy nem akarod gyanúsítgatni,de ez neked furcsa,nem szokott így viselkedni,hisz azt írtad,ez nem megszokott viselkedés tőle....

elég érdekes tényleg amúgy,hogy nem látták azon a helyen,meg hogy azt mondta,inni fog,mégis vezetett...

2012. dec. 3. 18:13
 33/58 anonim ***** válasza:
86%
mondd meg a férjednek, h szerinted elég ostoba szeretője van, inkább maradjon veled, mert az a buta liba úgyis csak kikészítené idegileg :P
2012. dec. 3. 18:16
 34/58 anonim ***** válasza:
95%
Megkérdezted erről a férjedet?
2012. dec. 3. 21:15
 35/58 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Jók a gyanúid, pont véletlenül, a te férjed van bejelölve fb-n egy másik nővel , ráadásul éjszaka sem jön haza.

2012. dec. 5. 07:54
 36/58 A kérdező kommentje:

Rákérdeztem nála.

Váltig kitart mellette, hogy a barátaival volt. Mondta, hogy nyugodtan kérdezzem meg ezt meg azt. Persze biztos falaznak neki.

Aztán rákérdeztem az ivászatra meg a kocsira. Akkor azért láttam rajta, hogy elbizonytalanodott. Majd hebegve habogva elkezdte mondani, hogy most az először vezetett ittasan.

A nőre meg azt mondja, hogy nem is ismeri.

Írtam a csajnak fb-n, de nem is válaszolt nekem.

Tuti megcsal:( Vagy megcsalni készült.

2012. dec. 7. 18:24
 37/58 anonim ***** válasza:
72%
:(
2012. dec. 7. 20:22
 38/58 anonim válasza:
100%

A lánynak nem kellett volna írni, mert nem fog válaszolni, hiszen 95% h tudja, hogy férjezett emberrel randizik.

Kérdezd meg, hogy hol volt, kikkel pontosan - és akkor letudod nyomozni h igaz-e, valaki tuti h elmondja az igazat véletlenül/ vagy akarva! + mond meg neki h tartsa bekapcsolva a telefont és max. állítsa be úgy h te bármikor elérhesd szóval neked beállít egy külön csengő hangot a többieket meg pl. lenémítja... azért ez manapság nem lehetetlen! Ez nem csak a megcsalás ellen jó, hanem bármi lehet... vészhelyzet stb.

2012. dec. 7. 21:16
 39/58 anonim ***** válasza:
100%

Keress a csaj és a férjed között kapcsolatot, mint az iwiwen is van, hogy a legrövidebb út.

S ha van olyan kapcsolat, akár már az is fura lehet.

Ahol volt a férjed este, amit ő állít, esetleg ott a csapost megkérdezni, hogy ott volt e.

De ha megcsal, akkor szerinted az összes haverja neki falazna, azért az durva lenne. Elvileg többen mentek nem?

Először azt gondoltam, hogy a csaj kavar. De az utolsó hozzászólásod alapján, elég furi :-/

2012. dec. 7. 22:02
 40/58 anonim ***** válasza:
1%
Az a baj a nőkkel, hogy hajlamosak szinte lesben állni hogy mikor lehet a megcsalásszagot érezni, már kikombinálnak mindent az agyukban mielőtt a férj megszólalhatna. Ha nem bízol meg a pasiban mi a fr@ncért vagy vele? Ezt sosem értettem. Adj már teret a szerencsétlennek, mert a gyanusítgatásokkal megfojtod. ÉN is nő vagyok, még mielőtt valaki leugatna. Nekem is van férjem. Sosem kérdezősködök, szabad és boldog mellettem, megbízom benne, mert ez az alapja egy kapcsolatnak.
2012. dec. 7. 22:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!