A férjem szerintem megcsal. Szerinted is?
Szombaton mondta, hogy elmegy a barátaival sörözni. Aztán én otthon üldögéltem és neteztem és gyszer csak a Facebook-on láttam egy bejegyzést amiben a férjem meglett jelölve. Egy 19 éve lány check-in-elt egy kb. 60 kilométerre lévő étteremből. Pár perc után eltűnt a bejegyzés. Gondolom a csaj rájött, hogy ez rossz ötlet volt. Aztán megpróbáltam felhívni a férjem, de kivolt kapcsolva. Ez nem olyan meglepő sokszor kiszokta magát kapcsolni mert a munkájából kifolyólag sokan hívogatják még hétvégén este is. Aztán próbáltam hívni a legjobb barátját, de ő is kivolt kapcsolva.
Aztán tegnap kérdeztem tőle, hogy merre járt előző éjszaka és azt mondta, hogy csak ittak meg dumáltak a barátaival.
Szerintem meg a barátnőm szerint is biztosan megcsal azzal a lánnyal. Szerintetek is?
Egy normális kapcsolatban az első reakció nem az hogy hisztis nők közé kiírják a GYK-ra a kérdést, hanem mérlegel az illető és beszél a párjával.
Vesszetek össze válj el, valószínű nem ez lenne az első hisztirohamod, ha már megcsal, jobban jár így mindenki.
Most ezt tényleg mi döntsük el, ennyiből, amit te - igencsak szubjektíven és amúgy minősíthetetlen helyesírással - leírtál?
És a válaszoktól függően fogod eldönteni, hogy elválsz-e, vagy sem?
Mi lenne, ha inkább egyrészt bíznál a férjedben, másrészt meg vele próbálnád megbeszélni a dolgokat?
Le lehet pontozni, de szerintem ez elég egyértelmű jel.
-Mikor ért haza aznap este?
-Azt nem mondta, hova mennének a haverokkal? Csak mert 60 km elég messze van, ilyen messzire nem kell elmenni egy sörért.
-Mennyit költött? Egy éttermi vacsora két személyre azért nem annyi, mint pár sör.
-Munka miatt sokszor ki szokta kapcsolni. A legjobb magyarázat, így simán kikapcsolhatja. Csak épp azt nem értem, miért pont olyankor, mikor nem vagytok együtt és esetleg te felhívnád.
-Aztán ott az a fészbúk malőr. Enyhén feltűnő, hogy feltette (jó buta liba lehet szegényem), aztán hirtelen lekerült. Gondolom a barinőinek már beharangozta, hogy randija lesz, csak épp a fickónak már kínos lett volna, úgyhogy gyorsan rászólt.
Mindettől függetlenül kérdezd meg. Persze úgyis azt mondja majd, hogy haverozott. Szóval nagyon figyelj a jelekre.
Válaszolóknak meg annyit, akik a bizalomról oly ékesszólóan tudnak beszélni, hogy minden megcsalt fél azt mondja, hogy "márpedig én megbíztam benne"... Úgy imádom, mikor valaki szerint attól, hogy bízik a másikban minden rendben lesz. A bizalom nem egy fal, vagy egy korlát, csak egy szó, amit egy megcsalásra képes figurát pont nem fog érdekelni.
Vagy szerintetek valaki, aki épp mással akar hemperegni meggondolja magát azzal, hogy "jaj, mégsem kéne, hiszen a férjem/feleségem megbízik bennem"?
Hát akkor éljetek boldogan az álomvilágotokban.
Csinálsz egy facebookot, vagy ott a sajátod és bejelölöd a csajt. Leülsz a pároddal és megkérdezed, h ismeri-e a lányt, de akkor, ha a lány is fent van a facen. Ha nem vagy elégedett a párod válaszával akkor pár percen belül írsz a csajnak és megkérdezed őt is. Számít a gyorsaság nehogy összebeszéljenek. Sok nő megérzi, ha valami nem kóser, de nem kell az ördögöt a falra festeni. Ha mindenki tiszta akkor pedig elkezdheted magad szégyellni, de rohadt erősen, h kételkedtél a férjedben!
24/N
A check-in az, amikor kiírod, hogy hol/kivel vagy, mit csinálsz éppen. Az üzenőfalon megjelenik egy kiírás, miszerint: "Gőz Gizi most itt van: Alma étterem, vele: Gipsz Jakab". Ebből Gőz Gizire, az Alma étteremre és Gipsz Jakabra is mutat egy link, és akár egy térkép is megjelenhet, amin az étterem van rajta.
Elvileg arra jó, hogy a barátaid lássák, merre vagy épp és csatlakozzanak, ha pl. kiírod, hogy valamelyik szórakozóhelyen vagy és hatalmas buli van.
Köszönöm a felvilágosítást.
Így, bár elég egyértelműnek tűnik a dolog, de még mindig nem biztos, hogy megcsal a férjed. Teljesen elképzelhető, hogy a csajnak egyszerűen csak bejön a férjed, és vagy nálatok akart bekavarni, vagy a barátnőit akarta átvágni ezzel. Lehet, hogy beteges hazudozós, mert ugye sajnos vannak ilyenek. Ezen kívül a többiek írták, hogy elég könnyű mellé klikkelni, tehát másvalakit megjelölni, ahelyett, akit akartál, akivel valójában vagy.
Egyébként egy étterem nem egy bulizós hely, ahova facen hívja a haverokat az ember, inkább randizós. Márpedig egy randin azért csak nem facezik az egyik fél, csak nem az a legnagyobb gondja, hogy kiírogassa, hogy épp hol van. Szerintem inkább minden pillanatot kihasznál a másikkal. Szerintem.
Tehát röviden, szerintem csak a csajszi vagy melléklikkelt, vagy kavart valami miatt, de nem a férjeddel volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!