Számít hogy a párotok mennyire tud helyesen írni?
Figyelt kérdés
Ebből le lehet szűrni valamit? Ilyen: tuc, báttyám, kertyébe és hasonló dolgokra gondolok...2012. nov. 30. 17:24
21/58 anonim válasza:
Nagyon is sokat számít, sose jönnék össze egy olyan emberrel akinek ennyire durva a helyesírása, meg nekem a kézírása is számít.
22/58 A kérdező kommentje:
Na igen:
Van 2 sógorom. Az egyik egy bunkó. Ilyen köpködős, csúnyán beszélős, kb arrébb löki a nőket az ajtóból csak ő mehessen be elsőnek stb. És nagyon rossz a helyesírása.
A másik egy udvarias, kedves pasi, tájékozott a világ dolgaiban, jó humorú stb. és neki jó a helyesírása.
2012. nov. 30. 17:56
23/58 anonim válasza:
"De ha orvos, akkor annyira idióta nem lehet."
De, ezek szerint lehet. Nem azzal volt baj, hogy mondjuk Í helyett I-t írt. Leírom az utolsó sorait.
"Soha nem szeretem még igy senkit sem. Amikor elöször meg látalak tuttam hogy........" És papírja volt arról, hogy egészséges. Az orvosira meg már mindenkit fölvesznek, ha van pénz...Ő is úgy került be.
24/58 anonim válasza:
igen, az általad felsorolt hibák nekem számítanak. számomra fontos a nyelv, azzal is foglalkozom és nagyon imponál, ha a férfianak jó a helyesírása. ha olyan szarvashibákat ejt, mint ameleket te felsoroltál, az nálam kizáró ok. viszont volt egy exem, aki diszlexiás volt. az nyilván tök más dolog, meégértő voltam vele és néha nagyon szórakoztató is volt. az "éjt nappallá téve dolgozik", az nála úgy íródott, h "éjt nap alá téve dolgozik", és ez nála nem elírási, hanem értelmezési "hiba". kreatív, mindenesetre :O)
25/58 anonim válasza:
Ja, még mielőtt azt hinnétek, hogy a helyesírása miatt hagytam el...megcsalt a nővéremmel.
26/58 anonim válasza:
Második 17:59-es vagyok, én írtam az orvosos hsz-t.
27/58 anonim válasza:
Alapból nem, de exemnél kiderült, hogy van némi összefüggés az helyesírása és az intelligenciája (vagy inkább annak hiánya) között. De ez nem törvényszerű szerintem.
28/58 anonim válasza:
Igen, és épp ezen gondolkodtam egyik nap, szerintem égő, ha valaki ilyen esetekben hibázik, amit írtál, és nem a bonyolultabb kötőjeles dolgokra gondolok.
30/58 anonim válasza:
Engem inkabb az ilyenek zavarnak: it, ot, ojan, othon stb. De a fentiek jol irtak, nincs koze az inteligenciahoz, inkabb a tanulatlansag, betegseg jele vagy nem magyar iskolaba jart az illeto. En pl. Romaniaba lakom ahol a magyarok nagy resze roman iskolaba adja a gyereket mar elso osztalytol, de aki a magyar iskolat valasztja ott is a tantargyak nagyreszet romanul tanitjak igy csak azok tanulnak meg magyarul helyesen irni akik ezt fontosnak tartjak. Nalam nyeropont ha egy srac odafigyel a helyesirasara, de volt pelda olyanra, hogy beleszerettem egy sracba aki iszonyat ertelmes es jo gondolkodasu volt. Aztan nagy meglepetesemre kiderult, hogy borzalmas a helyesirasa.. de nem szerettem ki belole:) talan azer mer nem azer nem irt helyesen mer buta volt, hanem mer egyszeruen mas dolgokat tartott fontosnak es azokra szentelt nagyobb figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!